Over je vakantie en corona

Acties

Acties

Vaste Klanten Korting en vrijblijvende opties

Ben je vaker met Country Camp op vakantie geweest? Voor iedere vakantie vanaf 2009 ontvang je 2% korting met een maximum van 10% korting. Ben je bijvoorbeeld in 2018 met Country Camp op vakantie geweest? Dan ontvang je op je vakantie in 2020: 4% korting. 

Wil je gebruik maken van de vaste klantenkorting? Stuur ons dan een mail met je boekingsnummer en geef aan hoeveel jaar je met Country Camp op vakantie bent geweest. Info@countrycamp.nl

Nog maar geen zomervakantie boeken, omdat je niet weet hoe de corona zich gaat ontwikkelen?

Dat snappen we. We snappen ook dat je ook met iets positiefs bezig wilt zijn. En vakantie dat is iets positiefs! bieden we iedereen de gelegenheid om een vrijblijvende optie vast te leggen t/m 1 mei. Anders gezegd: je reserveert nu alvast een vakantie zonder verplichting. Je betaalt niet, je zoekt alleen een fijne vakantie uit. Wij reserveren de tent voor je, op de camping van je keuze, op de data van je keuze. Wil je niet op vakantie dan laat je ons dat voor 1 mei weten. Wij halen de reservering dan weer gratis uit ons systeem.

Hoe je kunt laten weten dat je een vrijblijvende optie wilt nemen? 
mail ons: info@countrycamp.nl. Of boek via onze website en stuur ons daarna een mail dat het geen “echte” boeking is, maar een optie.