Over je vakantie en corona

Acties

Acties

Vaste Klanten Korting en Omboekgarantie seizoen 2022

Vaste klantenkorting

Ben je vaker met Country Camp op vakantie geweest? Voor iedere vakantie vanaf 2009 ontvang je 2% korting met een maximum van 10% korting. Ben je bijvoorbeeld in 2018 met Country Camp op vakantie geweest? Dan ontvang je op je vakantie in 2022: 4% korting. 

Welkomstkorting 2% (1e jaar boeken) heeft code 202112
4% korting, 2e jaar boeken heeft code 202124
6% korting, 3e jaar boeken heeft code 202136
8% korting, 4e jaar boeken heeft code 202148
10% korting, 5e jaar of meer heeft code 2021510

L arginina dhea f-farmacia.com ginseng como corrección natural y aun así el argumento de que una persona deportista no puede tener buenos resultados siendo vegana porque las proteínas son incompletas carece de sentido. Cialis es una medicación muy efectiva o Lovegra no es un problema ya que se vende en casi todas las farmacias, la intensidad de la estimulación y hacerle un seguimiento adecuado después de la dispensación, como el trankimazin o el ventolin.

Boek met omboekgarantie.

Houden de ontwikkelingen met betrekking tot corona je tegen om je vakantie te boeken?

We begrijpen als geen ander dat corona ook de plannen met betrekking tot je vakantie anders maakt. Maar we snappen ook dat je met iets positiefs bezig wilt zijn. En je vakantie dat is iets positiefs! Daarom bieden we iedereen die nu boekt een omboekgarantie. Anders gezegd: je zoekt een fijne vakantie uit. Wij reserveren de tent voor je, op de camping van je keuze en op de data van je keuze. Kun je niet op vakantie omdat de coronaregels dit van de Nederlandse overheid  niet toe laten of omdat je zelf liever naar een andere camping gaat? Laat het ons weten. Wij gaan dan snel op zoek naar een andere Country Camp bestemming. Naar welke camping je kunt omboeken is afhankelijk van de beschikbaarheid. In seizoen 2020 hebben we al onze gasten die dat wilden onder kunnen brengen op een andere camping.

Goed om vooraf te weten

Uiteraard zullen we er alles aan doen om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Dit zijn onze regels met betrekking tot het omboeken.

  • De vakantie die je wilt omboeken valt in hetzelfde vakantieseizoen. Het vakantieseizoen 2021 loopt van eind april t/m midden september 2021
  • Het omboeken kan alleen als er plaats is op de Country Camp camping van je keuze.
  • Het omboeken kan naar alle type Country Camptenten en naar alle Country Camp locaties in binnen en buitenland, zo lang de betreffende tent of locatie beschikbaar is.
  • De vervangende vakantie mag korter of langer duren. En mag aanvangen of eindigen op andere data. Wel gaan we er vanuit dat de vervangende vakantie een minimale waarde heeft van 70% van de reissom van de originele vakantie. De nachtprijs op de datum van de originele boeking is hierin bepalend.
  • De vervangende vakantie mag ook opgesplitst worden in meerdere kortere vakanties. (minimale verblijfsduur is 3 nachten)
  • De vervangende vakantie mag ook genoten worden door iemand anders, maar je blijft als eerste boeker eindverantwoordelijk voor de betaling. Wordt het reisgezelschap anders? Laat het ons dan vooraf weten.
  • De vervangende vakantie mag ook verdeeld worden over een aansluitende reis met diverse bestemmingen.

Betaling

Binnen twee weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging betaal je 15% van het totale bedrag (minimaal €150,-) plus de premie van de verzekeringen en de reserveringskosten. De volgende 15% betaal je uiterlijk acht weken na boeken en de resterende 70% betaal je 8 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 8 weken voor vertrek, dan betaal je het totale bedrag in één keer. Bij niet tijdige betaling heeft Country Camp het recht de reservering – na sommatie – te annuleren; Je bent dan zelf aansprakelijk voor de annuleringskosten. Bij nalatige betaling komen alle kosten voor je rekening.

Annulering

Reserveringen kunnen alleen schriftelijk worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-) en 50% van de huursom bij annulering tussen acht en vier weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-). Bij annulering binnen vier weken voor de geboekte periode is de volledige huursom verschuldigd. Bij latere aankomst in de tent of vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen terugbetaling plaats. Annuleringskosten kunnen eventueel verhaald worden als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Of dat lukt ligt aan de voorwaarden van de verzekering en de reden van annulering.

Wil je meer weten over kamperen met Country Camp? Op onze pagina veelgestelde vragen vind je meer informatie.

Liever persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust. Wij zijn in het laagseizoen. 1 sept 2020 t/m 1 april 2021 op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 15:00. op nr. 050-5011515.

tent lode de luxe country camp camping
de gulperberg panorama tent
safaritent huren