Onze campings

Welke bestemming u ook kiest, Country Camp heeft ze met de grootst mogelijk zorgvuldigheid gekozen. We kennen de eigenaren, bevlogen en gastvrije ondernemers met oog voor hun gasten en een goeie kijk op zorgeloos kamperen. Wij kennen ook de campings; allemaal zijn ze gelegen op bijzondere locaties. Alle medewerkers van Country Camp zijn net zo bevlogen, dus als u net even iets meer wilt weten, vraag het ons gerust. Of het nu gaat om een vraag voorafgaand aan uw vakantie of aan onze servicemedewerkers ter plaatse, want wij vinden niets leuker dan u een geweldige vakantie bezorgen!

Nederland

Klein maar verleidelijk is Nederland. De campings zijn er van alle gemakken voorzien, er is veel te doen en de bezienswaardigheden liggen altijd op een steenworp afstand. Waar u ook gaat, het landschap in Nederland is steeds weer anders. In Zeeland of op Vlieland proeft u de zilte zeelucht op uw tong en dieper landinwaarts vindt u slingerende riviertjes, de mooiste natuurgebieden en de leukste steden. Vakantie in eigen land is een ontdekkingsreis!

Duitsland en Luxemburg

Dichtbij en toch echt buitenland. Luxemburg is klein maar divers de glooiende heuvels van de Moezelstreek zijn overdekt met wijngaarden , maar er is ook ruiger terrein. In het Múllerthal spelen grillige rotswanden en klaterende beekjes de hoofdrol. Toe aan een dagje stads vertier? Luxemburg stad heeft mooie monumenten en musea, maar ook leuke eethuisjes en veel winkels.

Frankrijk en Spanje

Het blijft boeien, ons meest favoriete buitenland. Maar zelfs wie Frankrijk denkt te kennen, ontdekt steeds weer nieuwe kanten. Daarom blijft een bezoek aan Frankrijk interessant. Welke streek u ook bezoekt, uw ogen krijgen goed de kost en dat geldt ook voor de smaakpapillen. Een frans wijntje op tafel een lekker kaasje... Ook in Spanje weten ze wat genieten is. Heerlijk aan het strand, of cultuur snuiven in eeuwenoude burchten. Hoe u ook vakantie wilt vieren vanuit onze camping Begur kan het allemaal.


Overzicht van alle campings