Welkom bij Country Camp

Gouden tip? Ontvang € 500,- Country Camp vakantietegoed

Gouden tip?                         Ontvang € 500,- Country Camp vakantietegoed

Wij zijn op zoek naar servicemedewerkers. Servicemedewerkers zijn het aanspreekpunt op de camping. Zij ontvangen de gasten en zorgen dat onze tenten er spik en span bijstaan. Wij zoeken servicemedewerkers voor campings in Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Servicemedewerker ben je voor een aaneengesloten periode van eind april tot midden september.

Ken jij iemand of een koppel dat uitermate geschikt is voor dit leuke werk?

Breng de mensen die jij op het oog hebt, in contact met Country Camp. Laat ons weten dat jij de tip hebt doorgegeven. Als ‘jouw’ mensen worden aangenomen, dan krijg jij € 500,- Country Camp vakantietegoed.

Je kunt Country Camp op de volgende manieren bereiken:

 • Telefonisch 050-5011515
 • Per e-mail: info@countrycamp.nl

Nog even op een rijtje wat we bieden en vragen.

Over het vakantietegoed van 500,-

Het vakantietegoed is in te leveren op iedere Country Camp vakantie. Ook op vakanties in het hoogseizoen, midweek of weekendjes.

 • Je vakantietegoed is geldig voor het vakantieseizoen 2023 op Country Camp vakanties
 • Heb je al een vakantie geboekt bij Country Camp voor seizoen 2023? Dan kan het vakantietegoed van € 500,- hierop in mindering worden gebracht.
 • Is de prijs van je vakantie lager dan 500,- ? Dan kun je het restant op een volgende vakantie inleveren. Het is niet mogelijk om het restant uitbetaald te krijgen.
 • Je krijgt het vakantietegoed wanneer jij mensen getipt hebt en deze mensen ook daadwerkelijk voor Country Camp aan de slag gaan als servicemedewerker.

Wij hopen heel graag van je te horen.

Met hartelijke groet, Team Country Camp