Over je vakantie en corona

Over je vakantie en corona

Over je vakantie en corona

Houden de ontwikkelingen met betrekking tot corona je tegen om je vakantie in 2021 te boeken?

We begrijpen als geen ander dat corona ook de plannen met betrekking tot je vakantie anders maakt. Maar we snappen ook dat je met iets positiefs bezig wilt zijn. En je vakantie voor 2021 dat is iets positiefs! Daarom bieden we iedereen die nu boekt een omboekgarantie. Anders gezegd: Je zoekt een fijne vakantie uit. Wij reserveren de tent voor je, op de camping van je keuze, op de data van je keuze. Kun je niet op vakantie omdat de coronaregels dit van de Nederlandse overheid dit niet toe laten of omdat je zelf liever naar een andere camping gaat? Dan laat je ons dit weten. Wij gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing die beter bij je of de situatie past. Naar welke camping je kunt omboeken is afhankelijk van de beschikbaarheid. In seizoen 2020 hebben we al onze gasten die dat wilden onder kunnen brengen op een andere camping.

Goed om te weten

Hoe belangrijk we vakantie ook vinden, gezondheid staat altijd voorop. Daarom volgen we nauwlettend alle ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus. Wij baseren al onze beslissingen  op basis van de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Voor onze buitenlandse bestemmingen komen daar de richtlijnen van het betreffende land bij. Beslis je liever zelf waar je wel en niet naar toe wilt gaan? Dit maken we graag voor je in orde. Wel hebben we de volgende richtlijnen opgesteld.

  • De vakantie die je wilt omboeken valt in hetzelfde vakantieseizoen. Het vakantieseizoen 2021 loopt van eind april t/m midden september 2021
  • Het omboeken kan alleen als er plaats is op de Country Camp camping van je keuze.
  • Het omboeken kan naar alle type Country Camptenten en naar alle Country Camp locaties in binnen en buitenland, zo lang de betreffende tent of locatie beschikbaar is.
  • De vervangende vakantie mag korter of langer duren. En mag aanvangen of eindigen op andere vertrek en aankomst data. Wel gaan we er vanuit dat de vervangende vakantie een minimale waarde heeft van 70% van de reissom van de originele vakantie. De nachtprijs op de datum van de originele boeking is hierin bepalend.
  • De vervangende vakantie mag ook opgesplitst worden in meerdere kortere vakanties. (minimale verblijfsduur is 3 nachten)
  • De vervangende vakantie mag ook verdeeld worden over een aansluitende reis met diverse bestemmingen.

Een annuleringsverzekering

Wil je via Country Camp een reis- en annuleringsverzekering afsluiten bij de Europeesche verzekeringen? De verzekering die je kunt afsluiten is : de allrisk annuleringsverzekering kortlopend. Wil je in een oogopslag meer weten over deze verzekering? Check dan hier de verzekeringskaart . Wil je meer weten over de allrisk annuleringsverzekering kortlopend? Check dan hier algemene voorwaarden.

Wij wensen iedereen vooral heel veel gezondheid en willen je vragen om ook in het dagelijks gebruik de maatregelen in acht te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat op vakantie gaan mogelijk blijft!

Henk Brand

Directeur eigenaar Country Camp