Over je vakantie en corona

Over je vakantie en corona

Over je vakantie en corona

Omboekgarantie

We begrijpen als geen ander dat corona ook de plannen met betrekking tot je vakantie anders maakt. Maar we snappen ook dat je met iets positiefs bezig wilt zijn. En je vakantie voor 2023 dat is iets positiefs! Daarom bieden we iedereen die nu boekt een omboekgarantie. Anders gezegd: Je zoekt een fijne vakantie uit. Wij reserveren de tent voor je, op de camping van je keuze, op de data van je keuze. Kun je niet op vakantie omdat de coronaregels dit van de Nederlandse overheid dit niet toe laten of omdat je zelf liever naar een andere camping gaat? Dan laat je ons dit weten. Wij gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing die beter bij je of de situatie past. Naar welke camping je kunt omboeken is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Goed om te weten

Hoe belangrijk we vakantie ook vinden, gezondheid staat altijd voorop. Daarom volgen we nauwlettend alle ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus. Wij baseren al onze beslissingen  op basis van de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Voor onze buitenlandse bestemmingen komen daar de richtlijnen van het betreffende land bij. Beslis je liever zelf waar je wel en niet naar toe wilt gaan? Dit maken we graag voor je in orde. Wel hebben we de volgende richtlijnen opgesteld.

  • De vakantie die je wilt omboeken valt in hetzelfde vakantieseizoen. Het vakantieseizoen 2023 loopt van eind april t/m midden september 2023
  • Het omboeken kan alleen als er plaats is op de Country Camp camping van je keuze.
  • Het omboeken kan naar alle type Country Camp tenten en naar alle Country Camp locaties in binnen en buitenland, zo lang de betreffende tent of locatie beschikbaar is.
  • De vervangende vakantie mag korter of langer duren. En mag aanvangen of eindigen op andere vertrek en aankomst data. Wel gaan we er vanuit dat de vervangende vakantie een minimale waarde heeft van 70% van de reissom van de originele vakantie. De nachtprijs op de datum van de originele boeking is hierin bepalend.
  • De vervangende vakantie mag ook opgesplitst worden in meerdere kortere vakanties. (minimale verblijfsduur is 3 nachten)
  • De vervangende vakantie mag ook verdeeld worden over een aansluitende reis met diverse bestemmingen.

Annuleren

Reserveringen kunnen alleen schriftelijk worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-) en 50% van de huursom bij annulering tussen acht en vier weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-). Bij annulering binnen vier weken voor de geboekte periode is de volledige huursom verschuldigd. Bij latere aankomst in de tent of vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen terugbetaling plaats. Annuleringskosten kunnen eventueel verhaald worden als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Of dat lukt ligt aan de voorwaarden van de verzekering en de reden van annulering.

Wijziging/annulering door Country Camp

Als Country Camp de gereserveerde accommodatie niet kan aanbieden, krijgt de huurder hiervan direct bericht. Je krijgt een passend alternatief aangeboden zonder verhoging van de reissom. Maak je hier geen gebruik van, dan krijg je binnen twee weken de reissom en reserveringskosten terug. Country Camp is hier niet aan gehouden in geval van overmacht, zoals bv. bij het uitroepen van de noodtoestand in het gebied van de camping, het uitbreken van besmettelijke ziekten die voor mens en/of dier gevaarlijk kunnen zijn en dreigend overstromings- of bosbrand-gevaar.

Een annuleringsverzekering

Wij raden je altijd aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij wensen iedereen vooral heel veel gezondheid

Henk Brand

Directeur eigenaar Country Camp