Over je vakantie en corona

Over je vakantie en corona

Over je vakantie en corona

bijgewerkt 2 juli 2020

Hoe belangrijk we vakantie ook vinden, gezondheid staat altijd voorop. Daarom volgen we nauwlettend alle ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus. Wij baseren al onze beslissingen  op basis van de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Voor onze buitenlandse bestemmingen komen daar de richtlijnen van het betreffende land bij.

Nederland

Op alle campings in Nederland mag weer gebruik gemaakt worden van de sanitair gebouwen. Dat betekent dat al onze type tenten weer verhuurd kunnen worden. . Hier vind je een overzicht van al onze campings.

Hier lees je over de actuele situatie van onze meeste campings in Nederland.

Duitsland en Luxemburg, :

Hier lees je over de actuele situatie van onze campings in Duitsland en Luxemburg.

Frankrijk

Nederlanders zijn weer van harte welkom in Frankrijk!

  • Inmiddels is de horeca weer open in Frankrijk.
  • inmiddels mag er weer gebruik worden gemaakt van de stranden in Frankrijk
  • Vrij reizen is weer toegestaan in Frankrijk.
  • Kamperen en gebruik maken van de sanitairgebouwen is ook weer toegestaan.

Op onze Franse campings kun je veilig een heerlijke vakantie vieren Hier vind je een overzicht van al onze campings.

Hier lees je over de actuele situatie van een aantal van onze campings in Frankrijk.

Spanje

In Spanje gaan vanaf eind juni de grenzen weer open. De mensen die op vakantie kunnen gaan in Spanje zijn inwoners van de Schengenlanden. Nederland is een Schengenland. Reizen door Frankrijk om naar Spanje te komen is mogelijk.

De vakanties in Spanje in al onze type tenten, op onze camping in Begur kunnen door kunnen gaan. Onze tenten zijn beschikbaar.

actuele situatie op camping Begur

Annuleren of geld terug

Omdat alle vakanties op al onze campings door kunnen gaan, werken we niet met vouchers of geld terug. Wij merken dat sommige van onze gasten het een fijner idee vinden om dichter bij huis op vakantie te gaan met Country Camp. In dat geval vragen we je contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 10:00 tot 15:00. 050-5011515. Mailen kan ook: info@countrycamp.nl Om je sneller van dienst te zijn, vragen we je het boekingsnummer bij de hand te houden.

Annuleringsverzekering via Country Camp bij de Europeesche afgesloten?

Heb je via Country Camp een reis- en annuleringsverzekering afgesloten bij de Europeesche verzekeringen? De verzekering die je hebt afgesloten af is : de allrisk annuleringsverzekering kortlopend. Wil je in een oogopslag meer weten over deze verzekering? Check dan hier de verzekeringskaart . Wil je meer weten over de allrisk annuleringsverzekering kortlopend? Check dan hier algemene voorwaarden.

Wij wensen iedereen vooral heel veel gezondheid en willen je vragen om ook op de camping de maatregelen in acht te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat op vakantie gaan mogelijk blijft!

Henk Brand

Directeur eigenaar Country Camp