Over je vakantie en corona

Over je vakantie en corona

Over je vakantie en corona

Hoe belangrijk we vakantie ook vinden, gezondheid staat altijd voorop. Daarom volgen we nauwlettend alle ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus. Wij baseren al onze beslissingen  op basis van de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Voor onze buitenlandse bestemmingen komen daar de richtlijnen van het betreffende land bij.

Graag willen we je laten weten dat we het uiterste voor je gaan doen,  om zo goed mogelijk met deze uitzonderlijke situatie om te gaan.

voorseizoen (t/m 01-07-2020)

Nederland: Op dit moment mag er gekampeerd worden op campings waar tenten beschikken over eigen sanitair. In ons geval is dit camping de Kooiplaats op Schiermonnikoog en Camping de Gulperberg in Limburg Gulpen. Op al onze andere campings moet gebruik worden gemaakt van het sanitair gebouw en kan er dus nog niet worden gekampeerd. Na 1 juli kunnen vakanties op alle Nederlandse campings doorgaan ook als er gebruik gemaakt wordt van een sanitair gebouw.

Vakanties geboekt op camping de Kooiplaats en camping de Gulperberg in een Safaritent de luxe kunnen doorgaan. (let op op de veerboot naar Schiermonnikoog dient u een mondkapje te dragen.

Duitsland en Luxemburg, : De lock down in deze landen wordt voorzichtig losgelaten. Maar op dit moment kan er in onze tenten nog niet worden gekampeerd. Wel merken we dat de seinen steeds meer op groen komen te staan. De verwachting is dat we halverwege in juni of in ieder geval bij de aanvang van de zomervakantie onze gasten te kunnen begroeten op onze campings in Duitsland en Luxemburg. Zodra wij zeker weten dat er mogelijkheden zijn om veilig te kamperen in onze tenten laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Met gasten die hebben geboekt in het voorseizoen hebben wij inmiddels contact gehad of zullen wij binnenkort contact opnemen om tot een passende oplossing te komen.

Hoogseizoen

Wij hopen en rekenen er op dat de situatie rondom de zomervakantie weer genormaliseerd is en de vakanties door kunnen gaan. Wel vragen we je begrip voor de maatregelen die (misschien) genomen moeten worden op de camping en in de omgeving van de camping. Wij doelen hier mee op maatregelen die er voor zorgen dat je gezondheid zo goed mogelijk beschermd wordt. Wij begrijpen dat vakantie  iets is waar je naar uitkijkt en waar je zeker na de periode waar we nu met elkaar inzitten behoefte aan hebt.

Duitsland en Luxemburg:

De voortekenen dat je zomervakantie in Duitsland of Luxemburg door kunnen gaan zijn uiterst gunstig. Op dit moment is het verschil tussen de maatregelen in de ene regio anders dan in de andere regio. Om verwarring te voorkomen hebben wij besloten om op al onze campings in Duitsland en Luxemburg nog geen gasten te ontvangen. Ondertussen gaan de voorbereidingen van onze logistieke ploegen gewoon door, dus kunnen we snel schakelen zodra we zeker weten dat de campings open gaan en het sanitair gebruikt mag worden. Wij verwachten vanaf half juni weer gasten te kunnen begroeten op onze campings in Duitsland en Luxemburg. Dat betekent dat de vakantie in het hoogseizoen door kan gaan. Dit blijft helaas een verwachting, zodra we het echt zeker weten, laten we het zo snel mogelijk weten.

Frankrijk en Spanje:

Vanaf 25 mei verwachten wij meer duidelijkheid over vakanties in Frankrijk. Op dit moment is nog niet zeker wat de regels precies gaan worden. Wel weten we dat er alle moeite wordt gedaan door De Fédération Nationale de l’Hôtellerie de Plein Air om campings buitenlandse gasten te laten ontvangen.

Ook voor Spanje kunnen we nog geen duidelijkheid geven. Zodra we meer weten, geven we dit uiteraard zo snel mogelijk door

Weet dat je er op kunt rekenen dat we het uiterste gaan doen om  je vakantie mogelijk te maken.

Annuleringsverzekering via Country Camp bij de Europeesche afgesloten?

Heb je via Country Camp een reis- en annuleringsverzekering afgesloten bij de Europeesche verzekeringen? De verzekering die je hebt afgesloten af is : de allrisk annuleringsverzekering kortlopend. Wil je in een oogopslag meer weten over deze verzekering? Check dan hier de verzekeringskaart . Wil je meer weten over de allrisk annuleringsverzekering kortlopend? Check dan hier algemene voorwaarden.

Wij wensen iedereen vooral heel veel gezondheid en willen je danken voor je geduld en vertrouwen.

Henk Brand

Directeur eigenaar Country Camp