Over je vakantie en corona

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Reserveringen en algemene voorwaarden

Prijzen

Onze genoemde huurprijzen zijn per tent per nacht, inclusief huur van staanplaats en gebruik van elektriciteit, gas en water. De prijzen zijn exclusief € 25,00 reserveringskosten. Op een aantal campings betaal je extra voor douche en warm water. Verder betaal je aan de campingeigenaar toeristenbelasting en eventuele milieuheffingen. De verplichte servicekosten betaal je tegelijk met de huursom van de tent. Verder zijn er tegen meerprijs een kinderbedje (€ 3,50 per nacht) en een kinderstoel (€ 1,50 per nacht) te huur. Indien toegestaan op betreffende camping kun je een huisdier meebrengen. De kosten daarvan zijn € 5,00 per nacht.

Servicekosten

Als servicekosten brengen wij altijd € 20,00 (Lodge of Basic tent), € 30,00 (Lodge de Luxe tent)  € 40,00 (Safaritent) of € 50,- Safari de luxe in rekening. Je betaalt dit bedrag van tevoren samen met de huurkosten. Voor wat betreft het achterlaten van de tent bij je vertrek ben je zelf verantwoordelijk voor de afwas, het legen van de vuilnisemmer en het veegschoon achterlaten van de tent.

Voorkeursboeking

Als je bij je reservering een voorkeurplaats hebt aangegeven, dan betaal je bij een verblijf van 7 nachten of langer € 35,- extra. Voor een korter verblijf betaal je 20,-  Wij doen ons uiterste best om je voorkeur te realiseren, maar kunnen dit niet garanderen. Je kunt een voorkeursplaats niet zelf via onze website boeken. Geef het per mail of telefoon aan ons door en dan kijken wij of we het voor je in orde kunnen maken.

Een voorkeursplaats kan door Country Camp gewijzigd worden als deze door wijzigingen door de camping of om andere redenen niet meer beschikbaar is. Uiteraard informeren we je dan zo snel mogelijk.

Borgsom

Je betaalt bij ons geen borgsom.  Voor eventuele schade zullen wij factuur bij je indienen

Betaling

Binnen twee weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging betaal je 15% van het totale bedrag (minimaal €150,-) plus de premie van de verzekeringen en de reserveringskosten. De volgende 15% betaal je uiterlijk acht weken na boeken en de resterende 70% betaal je 8 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 8 weken voor vertrek, dan betaal je het totale bedrag in één keer. Bij niet tijdige betaling heeft Country Camp het recht de reservering – na sommatie – te annuleren; Je bent dan zelf aansprakelijk voor de annuleringskosten. Bij nalatige betaling komen alle kosten voor je rekening.

Wijziging

Voor wijzigingen na reservering brengen wij €25,- administratiekosten in rekening. Op wijzigingen die een (gedeeltelijke) annulering betreffen, zijn voor dat gedeelte de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Wijzigingen kunnen alleen worden uitgevoerd worden in hetzelfde vakantieseizoen als de oorspronkelijke boeking. Onze seizoenen lopen van eind april t/m begin september.

Annulering

Reserveringen kunnen alleen schriftelijk worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-) en 50% van de huursom bij annulering tussen acht en vier weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-). Bij annulering binnen vier weken voor de geboekte periode is de volledige huursom verschuldigd. Bij latere aankomst in de tent of vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen terugbetaling plaats. Annuleringskosten kunnen eventueel verhaald worden als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Of dat lukt ligt aan de voorwaarden van de verzekering en de reden van annulering.

Wijziging/annulering door Country Camp

Als Country Camp de gereserveerde accommodatie niet kan aanbieden, krijgt de huurder hiervan direct bericht. Je krijgt een passend alternatief aangeboden zonder verhoging van de reissom. Maak je hier geen gebruik van, dan krijg je binnen twee weken de reissom en reserveringskosten terug. Country Camp is hier niet aan gehouden in geval van overmacht, zoals bv. bij het uitroepen van de noodtoestand in het gebied van de camping, het uitbreken van besmettelijke ziekten die voor mens en/of dier gevaarlijk kunnen zijn en dreigend overstromings- of bosbrand-gevaar.

Een voorkeursplaats kan door Country Camp gewijzigd worden als deze door wijzigingen door de camping of om andere redenen niet meer beschikbaar is. Uiteraard informeren we je dan zo snel mogelijk

Groepsverhuur

Het boeken van groepen is in sommige gevallen mogelijk maar om teleurstellingen te voorkomen neem altijd contact op om de betreffende vakantie door te spreken. Groepen jongeren zijn niet toegestaan in onze tenten. Onze ervaring leert dat het gedrag van groepen (jongeren) niet goed past bij onze overige gasten en de campings waar onze tenten staan. Omdat wij onze gasten en onze campings koesteren zijn wij zeer terughoudend bij het aannemen van boekingen voor grotere groepen. Wil je wel als groep, tenten huren bij Country Camp, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan met u onze (strikte) voorwaarden bespreken. Op het moment dat een vertegenwoordiger van Country Camp constateert dat deze voorwaarden worden overtreden, wordt de verhuur-overeenkomst direct ontbonden. De totale groep zal van de camping verwijderd worden. Reeds betaalde gelden worden niet teruggestort en eventueel extra gemaakte kosten komen  rekening van de huurder.

Tijdelijke huisvesting

Al onze type tenten op al onze campings mogen alleen gehuurd worden om vakantie te vieren. Gebruik  voor (tijdelijke) huisvesting door (tijdelijke) werknemers is absoluut verboden. Op het moment dat een vertegenwoordiger van Country Camp constateert dat deze regel wordt overtreden, wordt de verhuur-overeenkomst direct ontbonden.  De tent zal onmiddellijk worden ontruimd en de huurder van de tent op de zwarte lijst gezet.  Reeds betaalde gelden worden niet teruggestort en eventueel extra gemaakte kosten komen op rekening van de huurder.

Aansprakelijkheid

Country Camp is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan tijdens het verblijf op één van onze campings, ongeacht de oorzaak hiervan. Dat geldt ook voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen of geld.