Welkom bij Country Camp

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Meer informatie over de kosten van je Country Camp vakantie.

Onze vermelde huurprijzen zijn per tent en per nacht, inclusief standplaatshuur en gebruik van elektra, gas en water. Naast de huur van de tent brengen wij de volgende kosten in rekening.

  • Reserveringskosten deze bedragen 25,00
  • Kosten voor het linnengoed. De prijs varieert van 7,50 tot 10,00 per set bedlinnen. Het afnemen van linnegoed is om hygienische redenen verplicht.
  • Servicekosten: Wij rekenen € 20,00 (lodge of basistent), € 30,00 (lodge de luxe tent), € 40,00 (safaritent) of € 50,00 safari de luxe als servicekosten. (schoonmaakosten) Als je de tent verlaat als je weggaat, ben je zelf verantwoordelijk voor het afwassen, het legen van de vuilnisbak en het veegschoon achterlaten van de tent.
  • Energietoeslag.

Mogelijke bijkomende kosten op de camping

  • Op een aantal campings betaal je extra voor douche en warm water.
  • Ook betaal je toeristenbelasting en milieubelasting. Vaak betaal je deze belastingen ter plekke op de camping. Soms vooraf aan Country Camp.
  • Een kinderbedje (€ 3,50 per nacht) en een kinderstoel (€ 1,50 per nacht) te huur tegen een meerprijs.
  • Huisdieren. In het laagseizoen zijn op sommige campings huisdieren toegestaan. Lees hier meer over huisdieren mee op vakantie

Voorkeursboeking

Als je bij jouw reservering een voorkeurslocatie hebt aangegeven, betaal je € 35,- extra bij een verblijf van 7 nachten of meer. Voor een korter verblijf betaal je 20,- Wij doen ons best om aan je voorkeur tegemoet te komen, maar kunnen dit niet garanderen. U kunt niet zelf een voorkeursplaats reserveren via onze website. Neem voor het maken van een voorkeursboeking contact met ons op.

Een voorkeursplaats kan door Country Camp worden gewijzigd als deze vanwege campingwijzigingen of andere redenen niet meer beschikbaar is. Uiteraard informeren wij je zo spoedig mogelijk en ontvang je de voorkeurskosten retour.

Borg

je betaalt bij ons geen borg. Een ongelukje kan natuurlijk altijd gebeuren. Laat het ons weten wanneer er iets kapot is gegaan. Wij gaan dan proberen om vervangend materiaal te verzorgen. En gaan met je in overleg over het vergoeden van de gemaakte schade.

betaling

Binnen twee weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging betaal je 15% van het totaalbedrag (minimaal € 150) plus de eventuele verzekeringspremie en de reserveringskosten. De volgende 15% betaal je uiterlijk 8 weken na de boeking en de overige 70% betaal je 8 weken voor aankomst. Boekt je binnen 8 weken voor vertrek, dan betaal je het totaalbedrag in één keer. Bij niet tijdige betaling heeft Country Camp het recht de reservering te annuleren – na sommatie; Je bent dan zelf aansprakelijk voor de annuleringskosten. Bij onzorgvuldige betaling zijn alle kosten voor jouw rekening.

Wijzigen

Voor wijzigingen na de reservering rekenen wij € 25,- verwerkingskosten. Voor wijzigingen die van invloed zijn op een (gedeeltelijke) annulering, gelden voor dit onderdeel de annuleringsvoorwaarden.

Wijzigingen kunnen alleen worden doorgevoerd in dezelfde vakantieperiode als de oorspronkelijke boeking. Onze seizoenen lopen van eind april tot begin september.

Annulering

Reserveringen kunnen alleen schriftelijk worden geannuleerd. De annuleringskosten bedragen 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode (minimaal € 115) en 50% van de huursom bij annulering tussen acht en vier weken voor de geboekte periode (minimaal € 115). Bij annulering binnen vier weken voor de geboekte periode is de volledige huursom verschuldigd. Bij latere aankomst bij de tent of eerder vertrek dan geboekt, vindt geen restitutie plaats. Annuleringskosten kunnen worden teruggevorderd als je een annuleringsverzekering heeft afgesloten. Of dit lukt, hangt af van de voorwaarden van de verzekering en de reden van opzegging.

Wijziging/Annulering door Country Camp

Mocht Country Camp de gereserveerde accommodatie niet kunnen aanbieden, dan wordt de huurder hiervan direct op de hoogte gesteld. Je krijgt een passend alternatief aangeboden zonder verhoging van de reissom. Maak je hier geen gebruik van, dan krijg je binnen twee weken de reissom en de reserveringskosten terug. Country Camp is hiertoe niet verplicht in geval van overmacht, zoals het afkondigen van de noodtoestand op het kampeerterrein, het uitbreken van besmettelijke ziekten die gevaarlijk kunnen zijn voor mens en/of dier en dreigend overstromingsgevaar of bosbranden.

groepsverhuur

Groepsboekingen zijn in sommige gevallen mogelijk, maar neem om teleurstelling te voorkomen altijd contact met ons op om de betreffende vakantie te bespreken. Groepen jongeren zijn niet toegestaan ​​in onze tenten. Onze ervaring leert dat het gedrag van groepen (jongeren) niet goed samengaat met onze andere gasten en de campings waar onze tenten staan. Omdat we onze gasten en onze campings waarderen, zijn we terughoudend om boekingen voor grotere groepen te accepteren. Ben je met een groep geïnteresseerd in het huren van tenten op Country Camp, neem dan contact met ons op. Wij bespreken dan met je onze (strikte) voorwaarden. Op het moment dat een vertegenwoordiger van Country Camp vaststelt dat deze voorwaarden worden geschonden, wordt de huurovereenkomst onmiddellijk beëindigd. De hele groep wordt van de camping verwijderd. Reeds betaalde gelden worden niet gerestitueerd en eventuele extra gemaakte kosten worden doorberekend aan de huurder.

Onze tenten mogen alleen gebruikt worden voor vakantiedoeleinden

Onze tenten zijn alleen te huur voor vakantiedoeleinden. (Tijdelijke) huisvesting door (tijdelijke) medewerkers is absoluut verboden. Op het moment dat een vertegenwoordiger van Country Camp constateert dat deze regel wordt overtreden, wordt de huurovereenkomst per direct beëindigd. De tent wordt direct ontruimd en de huurder van de tent wordt op de zwarte lijst gezet. Overheidsinstanties worden geinformeerd. Reeds betaalde gelden worden niet gerestitueerd en eventuele extra gemaakte kosten zijn voor rekening van de huurder.

Aansprakelijkheid

Country Camp is niet aansprakelijk voor enige schade en/of letsel ontstaan ​​tijdens een verblijf op een van onze campings, door welke oorzaak dan ook. Dit geldt ook voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen of geld.