Welkom bij Country Camp

Zwemmen op camping Echternacherbruck.

Zwemmen op camping Echternacherbruck.

Naast gezellig even een terrasje pakken terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin en er op uit gaan in de omgeving,  hoort zwemmen helemaal bij vakantie. Op camping Echternacherbruck zijn de speeltuinen open, is de horeca geopend, staan de terrassen in Echternacherbruck uitnodigend voor uw klaar en zijn alle fiets en wandelroutes tip top in orde. Zwemmen kan als gevolg van de recente overstromingen helaas niet op de camping. Niet in het zwembad en niet in de rivier.

Omdat we begrijpen dat zwemmen een belangrijk onderdeel is van de vakantie hebben wij de volgende tijdelijke oplossing:

Wij vergoeden een bezoek aan een zwembad in de omgeving.

Wij zijn uitgegaan van een bezoek aan Schwimmbad Körperich. Dit leuke zwembad met speelplaats en klimwand ligt op 25 kilometer van camping Echternacherbruck.

Stel u gaat met uw reisgezelschap van 2 volwassen personen en 2 kinderen een bezoek brengen aan dit zwembad dan zijn de kosten als volgt:

·      Entree 3,50 per volwassen persoon.  Is 7,- . De 2 kinderen betalen 1,80 per persoon is 3,60. Samen komt de entree voor Schwimmbad Körperich op 7,- plus 1,80 = 8,80

·      Reiskosten: 25 kilometer heen en 25 kilometer terug = 50 kilometer. De maximale reiskosten vergoeding in Nederland is 19 cent de kilometer. Het totaal bedrag is dan 50 x 19 cent = 9,50 afgerond 10,-

Een bezoek aan het zwembad met 2 volwassen personen en 2 kinderen kost dan: entree 8.80 en reiskosten 10,-  = 18,80.

Hoe krijgt u uw zwembadbezoek vergoed?

Wij vragen u uw entree tickets goed te bewaren en na afloop van uw vakantie ons een mail te sturen. In deze mail geeft u aan onder welk boekingsnummer u heeft geboekt. U geeft ook aan dat u naar het zwembad bent geweest, u stuurt ter controle een duidelijke foto van de entreekaartjes mee en u geeft het adres van het zwembad op. Na ontvangst van uw mail, checken wij de ingestuurde informatie. Als alles klopt zullen wij zorgen dat het bedrag naar u wordt overgemaakt.

Wellicht ten overvloede: Alleen gasten die op camping Echternacherbruck een Country Camp tent hebben gehuurd komen voor vergoeding in aanmerking.

Handig om vooraf te weten:

·      Wij vergoeden per genoten vakantie week (6 nachten)  maximaal 2 bezoeken aan het zwembad

·      Wij vergoeden per weekend (3 nachten) maximaal 1 bezoek aan het zwembad.

·      Wij vergoeden maximaal het aantal kaartjes dan dat er personen zijn in uw reisgezelschap. Stel u boekt een tent met 2 volwassen personen dan ontvangt u maximaal 2 maal de entree. Bent u met 2 volwassenen en 3 kinderen dan ontvangt u maximaal de vergoeding voor 2 maal de volwassen entree en 3 maal de kinderentree.

U bezoekt liever een ander zwembad

·      Dat is geen enkel probleem. Wij vergoeden maximaal 3,50 per volwassen persoon en 1,80 per kind per entree kaartje.  De maximale reisvergoeding bedraagt 10,-

·      Gaat u naar een zwembad met een hogere entreeprijs dan betaalt u het verschil tussen onze vergoeding en de prijs die u moet betalen zelf.

·      Gaat u naar een zwembad dat verder van de camping verwijderd is dan 25 kilometer? Dan ontvangt u van ons een maximale kilometervergoeding van 10,-

·      Gaat u naar een zwembad dat minder dan 25 kilometer verwijderd is van camping Echternacherbruck? Dan ontvangt u het aantal kilometers maal 19 cent.

U wilt liever iets anders doen

Het zwembad op camping Echternacherbruck is niet in gebruik. In de rivier mag niet gezwommen worden. Omdat zwemmen op de camping niet mogelijk is, vergoeden wij het bezoek aan het zwembad. Alle overige activiteiten die normaal op camping Echternacherbruck plaats vinden, kunnen nu ook plaats vinden en daarom vergoeden wij geen andere activiteiten.