Welkom bij Country Camp

Praktische informatie

Praktische informatie

Kan ik mijn elektrische apparaten zoals elektrische bbq, televisie en magnetron  etc. meenemen en aansluiten in de tent?

Nee, de elektrische aansluiting op de campings is afgestemd op laag stroomverbruik (220 volt/4  amp.) en is daarom niet geschikt voor deze apparaten. Het opladen van een mobiele telefoon of het gebruik van een nachtlampje is wel mogelijk.

Zijn de tenten rookvrij?

Ja. In onze tenten  is het niet toegestaan om te roken. Het is wel toegestaan om buiten te roken

Zijn er huisdieren op de camping toegestaan?

Huisdieren zijn op veel van onze campings welkom, met uitzondering van het hoogseizoen. In het hoogseizoen van 15 juli t/m 15 aug 2022 zijn er geen huisdieren toegestaan. Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per tent. De prijs per huisdier is 7,50 per nacht.

Zijn er genoeg bedden voor 5 personen?

In al onze tenten staan 5 bedden. Per tent zijn er 5 personen toegestaan. Camping de Kooiplaats is een uitzondering. Hier staan 6 bedden in de tent en zijn 6 personen toegestaan.

Is er wel keukeninventaris voor 5 personen?

De keukeninventaris is afgestemd op 5 personen en ook zijn er voldoende stoelen voor 5 personen.

Staanplaats

Kan ik op de camping een plaats kiezen waar de tent wordt opgezet?

Onze tenten staan op vaste plaatsen op de camping. Wij zetten geen tenten op andere plaatsen op.

Kunt je ons een plattegrond van de camping toesturen, zodat wij kunnen aangeven op welke plek wij willen staan?

In overleg kunnen  wij een voorkeursplaats voor je vastleggen Als je bij je reservering een voorkeur  voor een bepaalde plek op de camping hebt aangegeven, dan betaal je € 35,- extra als het verblijf langer is dan 7 nachten. Verblijf je korter dan7 nachten dan rekenen wij € 20.-. Uiteraard is dit alleen mogelijk als de plaats nog niet met voorkeur is geboekt. Wij denken graag met je mee over de meest geschikte plaats en kunnen u gedetailleerde informatie over de plaats  geven.

Hoe groot zijn de plekken op de camping?

Dit is verschillend. Country Camp selecteert campings met  in verhouding royale plaatsen, deze verhouding meten we af aan de omgeving. Aan de Cote d’Azur zijn de plaatsen kleiner dan in de binnenlanden van Frankrijk. Maar in verhouding zijn onze plaatsen aan de Cote d’Azur groter dan menig andere camping in het gebied.