Welkom bij Country Camp

Vakantie met groot gezin

Vakantie met groot gezin

Op Vakantie met een groot gezin.

Heb je een groot gezin? Dan is op vakantie gaan een extra uitdaging. Country Camp heeft haar ingerichte luxe tenten staan op verschillende campings waar een groot gezin welkom is. De tenten van Country Camp zijn standaard uitgerust 5 bedden. Op heel veel campings is een zesde persoon toegestaan. Neem dan voor de zesde persoon even zelf slaapspullen mee.

Op vakantie met grotere gezinnen.

Wanneer je gezin groter is dan 6 personen dan kun je met Country Camp ook prima op vakantie. Er zijn diverse campings waar je met meer dan 6 personen op één kampeerplaats mag kamperen. Als uitvalbasis neem je dan de ingerichte tent van Country Camp en je plaatst zelf een bijzettent bij.

Een camping in Nederland waar onze ingerichte tenten al kant en klaar voor je op staan is Camping de Rozenhof . Op deze heerlijke familiecamping in Zeeland zijn gezinnen met 8 personen en zelfs de hond mag mee! In de ingerichte tent van Country Camp staan 5 bedden en de tent is ingericht voor 6 personen. Neem daarom voor de extra personen zelf beddengoed en overige zaken mee. Vanaf deze camping wandel je zo door de duinen naar het strand en naar het dorp Burgh Haamstede.

In Duitsland tegen de Luxemburgse grens vind je camping Echternacherbruck op deze camping zijn gezinnen met 7 personen van harte welkom! Op deze levendige camping op loopafstand van het stadje Echternach is altijd wat te doen. Camping Echternacherbruck kan in de zomer druk zijn maar dit is voor veel gasten ook de charme.

Liever een camping meer in het groen? In de buurt van camping Echtenacherbruck vind je camping Auf Kengert. Deze Luxemburgse camping ligt midden in het groen en nodigt sportieve grote gezinnen met 7 personen uit tot wandelen, fietsen en nog heel veel meer. Maar het hoeft natuurlijk niet. Op de camping is ook genoeg te doen.

Grote gezinnen zijn op deze campings van harte welkom!

Genieten op de camping maar vooral geen gedoe? Boek een ingerichte lodge de luxe of lodge tent. Deze compleet ingerichte tenten met echte bedden, keuken, koelkast, vierpitsfornuis en een complete inrichting staan al voor je klaar. Ben je met meer dan 5 personen neem dan voor iedere extra persoon slaapspullen mee en indien nodig een kleine bijzettent.

Meer weten over een vakantie met een groot gezin in de ingerichte luxe tenten van Country Camp ? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden die perfect passen bij het hele gezin. Of boek direct!