Welkom bij Country Camp

Het maken van een reservering

Het maken van een reservering

Hier vind je de meest gestelde vragen over reserveringen.

Het lukt niet om een boeking te maken op de aankomstdag die ik wil.

Wij werken in het hoogseizoen met vaste wisseldagen. In het laagseizoen kun je iedere dag aankomen. In Nederland  en Luxemburg zijn de vaste wisseldagen: vrijdag en maandag en op de overige campings zijn de vaste wisseldagen zaterdag en woensdag. De minimale verblijfsduur is voor het gehele seizoen 3 nachten.

Hoogseizoen is van: 15 juli t/m 26 aug. 2022

Wij hebben via internet geboekt, is de boeking goed bij Country Camp aangekomen?

Wanneer je boekt, ontvang je van ons een reserveringsbevestiging per mail.  Je kunt aan de hand van de bevestiging controleren of de juiste camping, de juiste data en het correct aantal personen geboekt zijn.

De reserveringsbevestiging wijkt af van wat wij willen boeken, wat nu?

Neem dan op de eerstvolgende werkdag  contact met ons op. Wij zullen samen een correcte boeking maken. ons telefoonnummer: 050-5011515. Of mail info@countrycamp.nl

Wij weten het nog niet zeker,  kunnen we een plaats reserveren en later boeken? (optie nemen)

In overleg kun je bij ons een optie nemen. De duur van de optie is afhankelijk van de periode in het seizoen. In het hoogseizoen kunnen wij je een optie bieden van maximaal een  paar uur. Is de vakantie pas over een aantal maanden in zicht dan kunnen we je een optie bieden van maximaal 14 dagen.

Opties kun je alleen telefonisch of per mail maken.

Ik wil graag meerdere campings met elkaar combineren tijdens één vakantie. Kan ik dit op de website doen?

Ja hoor dit kan. Wij ontvangen je verschillende boekingen en zullen er naderhand zorg voor dragen dat je slechts eenmaal reserveringskosten hoeft te betalen. Je betaalt wel per gehuurde tent schoonmaakkosten.

Ik wil graag mijn reservering wijzigen kan dit nog?

Voor wijzigingen na reservering brengen wij €25,- administratiekosten in rekening. Op wijzigingen die een (gedeeltelijke) annulering betreffen, zijn voor dat gedeelte de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Wijzigingen kunnen alleen worden uitgevoerd worden in hetzelfde vakantieseizoen als de oorspronkelijke boeking. Onze seizoenen lopen van eind april t/m begin september.

Wij weten nog niet wie er allemaal meegaan, kan ik dit later doorgeven?

Uiterlijk 3 werkdagen voor vertrek willen wij graag weten wie er tot je reisgezelschap behoren. Belangrijk : Het aantal leden van je reisgezelschap  in de tent mag het maximaal toegestaan aantal personen per tent niet overschrijden.