Welkom bij Country Camp

Over de betaling

Over de betaling

Hier lees je meer over de betaling van je reservering.

Betaling

Moet ik aanbetalen?

Binnen twee weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging betaal je 15% van het totale bedrag (minimaal €150,-) plus de premie van de verzekeringen en de reserveringskosten. De volgende 15% betaal je uiterlijk acht weken na boeken en de resterende 70% betaal je 8 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 8 weken voor vertrek, dan betaal je het totale bedrag in één keer. Bij niet tijdige betaling heeft Country Camp het recht de reservering – na sommatie – te annuleren; Je bent dan zelf aansprakelijk voor de annuleringskosten. Bij nalatige betaling komen alle kosten voor je rekening.

Op welke manier kan ik de betaling doen?

Je  kunt betalen via Ideal (na afronding van je internetreservering of via de link in de boekingsbevestiging) of via overschrijving. Na boeking ontvang je van ons een definitieve bevestiging. Hier staat het betalingsschema op met de nodige gegevens (rekeningnummer en IBAN en BIC-code indien je vanuit het buitenland een reservering maakt).

Krijg ik een bevestiging van ontvangst van mijn betaling?

Ja, je ontvangt een betalingsbevestiging.

Ik heb een last minute geboekt. Hoe weet ik of alles in orde is en dat de camping ons verwacht?

Wanneer je snel na de boeking vertrekt (binnen 3 dagen)  dan vragen wij je via i-deal te betalen. De voucher die je moet tonen op de camping wordt zo spoedig mogelijk verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Ontvang ik een voucher die ik kan tonen op de camping?

Ja, na de volledige betaling van de reissom ontvang je een voucher die je kunt printen of digitaal kunt tonen op de camping. Zonder voucher kunnen er geen tenten worden toegewezen.

Welke kosten komen er nog bij als ik een boeking maak?

De kosten die aan je reservering toegevoegd worden zijn:

 • de reserveringskosten van 25,-
 • de servicekosten: € 20,- € 30, € 40, of  50  per tent. De prijs is afhankelijk van het type tent. (Lodge of Basic tent: €20,-. Lodge de luxe tent :€30,-, Safaritent: €40,- en de Safari de luxe tent€ 50,-)
 • De kosten voor linnengoed. Dit varieert per camping van €7,50 t/m €15,- per set.

Mogelijke bijkomende kosten

 • De lokale heffingen zoals bijvoorbeeld toeristenbelasting. Dit is een gemeentelijke belasting en is per camping een ander bedrag. Je betaalt deze heffing of direct bij het boeken of op de camping.
 • Potentiële borg voor toegangspasjes/-sleutels
 • extra kosten voor warm water

Optionele kosten

 • Voorkeurskosten locatie. Wil je graag zeker zijn van een specifieke plaats op de camping, dan kun je een voorkeur aangeven. Blijf je korter dan 7 nachten dan zijn de voorkeurskosten: € 20,- blijf je langer dan 7 nachten zijn de voorkeurskosten: €35,-
 • Kosten van een verzekering. Indien je een verzekering wilt bijboeken, worden hiervoor kosten in rekening gebracht.
 • Kosten kinderbed indien voorradig: €3,50 per nacht
 • Kosten kinderstoel indien voorradig: €1,50 per nacht
 • Kosten huisdier indien toegestaan: €5,00

Tijdens het doorlopen van de boeking krijg je de gelegenheid om de mogelijke opties aan te geven.

Je betaalt bij aankomst op de camping geen borgsom. Eventuele schade, vermissing en/of (extra) schoonmaakkosten worden wel bij je in rekening gebracht