Welkom bij Country Camp

Omboekgarantie voor reserveringen in 2022

Houden de ontwikkelingen met betrekking tot corona je tegen om je vakantie in 2022 te boeken?

We begrijpen als geen ander dat corona ook de plannen met betrekking tot je vakantie anders maakt. Maar we snappen ook dat je met iets positiefs bezig wilt zijn. En je vakantie voor 2022 dat is iets positiefs! Daarom bieden we iedereen die nu boekt een omboekgarantie. Anders gezegd: Je zoekt een fijne vakantie uit. Wij reserveren de tent voor je, op de camping van je keuze, op de data van je keuze. Kun je niet op vakantie omdat de coronaregels dit van de Nederlandse overheid dit niet toe laten of omdat je zelf liever naar een andere camping gaat? Dan laat je ons dit weten. Wij gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing die beter bij je of de situatie past. Naar welke camping je kunt omboeken is afhankelijk van de beschikbaarheid. In seizoen 2020 en 2021 hebben we al onze gasten die dat wilden onder kunnen brengen op een andere camping.

Goed om vooraf te weten

Uiteraard zullen we er alles aan doen om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Dit zijn onze regels met betrekking tot het omboeken.

  • De vakantie die je wilt omboeken valt in hetzelfde vakantieseizoen. Het vakantieseizoen 2022 loopt van eind april t/m midden september 2022
  • Het omboeken kan alleen als er plaats is op de Country Camp camping van je keuze.
  • Het omboeken kan naar alle type Country Camptenten en naar alle Country Camp locaties in binnen en buitenland, zo lang de betreffende tent of locatie beschikbaar is.
  • De vervangende vakantie mag korter of langer duren. En mag aanvangen of eindigen op andere data. Wel gaan we er vanuit dat de vervangende vakantie een minimale waarde heeft van 70% van de reissom van de originele vakantie. De nachtprijs op de datum van de originele boeking is hierin bepalend.
  • De vervangende vakantie mag ook opgesplitst worden in meerdere kortere vakanties. (minimale verblijfsduur is 3 nachten)
  • De vervangende vakantie mag ook genoten worden door iemand anders, maar je blijft als eerste boeker eindverantwoordelijk voor de betaling. Wordt het reisgezelschap anders? Laat het ons dan vooraf weten.
  • De vervangende vakantie mag ook verdeeld worden over een aansluitende reis met diverse bestemmingen.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 15:00. op nr. 050-5011515.

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een camping in
Vul een bericht in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.