Welkom bij Country Camp

Maatregelen op camping Seeburger See omtrent corona.

Bijgewerkt 23 juli 2020

Ook op vakantie is het noodzakelijk om de basisregels in acht te nemen.

  • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna uw handen.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Zo zorgen we er samen voor dat vakantie mogelijk is.

spelen tent country camp

Wanneer is Seeburger See te boeken? Er wordt weer volledig gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen op deze camping. De tenten van Country Camp zijn beschikbaar voor de verhuur.

Camping inchecken. Medewerkers dragen bij het inchecken mondkapjes, dit wordt van de gasten ook verwacht. Tijdens het inchecken zijn desinfectiemiddelen aanwezig en wordt 1,5 meter afstand in acht genomen.

Sanitair. De douches, de wc’s en de wastafels in de sanitairgebouwen kunnen worden gebruikt, waarbij 1,5 meter afstand in acht wordt genomen.

Horeca. Het terras is open en een reservering is niet nodig. Het restaurant op de camping is voorzien van een verkeerslicht. Bij groen licht is er ruimte om het restaurant binnen te gaan. Maaltijden kunnen worden afgehaald en ook bezorgen is een optie. Overigens zijn er meerdere restaurants op loopafstand.

Zwembad. Het nabijgelegen gemeentelijk zwembad waar gasten van Camping Seeburger See gratis gebruik van kunnen maken is momenteel gesloten. Wel kan er gezwommen worden in het meer, dat grenst aan de camping. Het zogenaamde Freibad heeft uitstekende faciliteiten en staat garant voor uren lang waterplezier.

Mondkapjes. Deze zijn nodig in openbaar vervoer, winkels en in openbare gelegenheden.

Speeltuinen. Kinderen zijn vrij om te spelen in alle speeltuinen van de camping.

Supermarkt. Voorzien van een mondkapje kunnen er boodschappen gedaan worden in de supermarkt.

Bereikbaarheid. Inwoners van Schengenlanden ( Nederland is een Schengenland) zijn welkom in Duitsland en mogen vrij reizen.

Vervoer: In Duitsland mag men in de openbare ruimte samen komen met 1 ander gezin of met maximaal 10 personen. Die combinatie mag dan ook samen in 1 auto reizen.

Echter, alle deelstaten kunnen hun eigen regels instellen. Informeer bij de deelstaat waar je heen/doorheen wilt reizen wat de regels zijn ter plaatse.

Het dragen van een mondkapje wordt, wanneer je reist met mensen die niet uit 1 huishouden komen, in heel Duitsland sterk aangeraden.

Bovenstaande is een momentopname en wanneer het virus weer oplaait kunnen er aanpassingen komen op deze regels. Wij doen er alles aan om de gegevens op deze pagina zo actueel mogelijk te houden.