Welkom bij Country Camp

Maatregelen omtrent Corona op camping Groenewoud

bijgewerkt op 23 juli 2020

Ook op vakantie is het belangrijk om de basismaatregelen in acht te nemen.

  • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
groenewoud zwembad
Zwembad camping Groenewoud

Wanneer is camping Groenewoud te boeken? De tenten van Country Camp zijn beschikbaar voor de verhuur.

Camping incheken. Tijdens het inchecken zijn desinfectiemiddelen, plexiglas aanwezig en wordt 1,5 meter afstand in acht genomen. Contactloos betalen kan, maar is niet verplicht. In alle openbare ruimtes worden extra schoonmaakrondes gehouden. Momenteel worden er door de medewerkers nog geen mondkapjes gedragen bij het inchecken. Dit kan nog veranderen in het hoogseizoen.

Sanitair. De douches, de wc’s en de wastafels in de sanitairgebouwen kunnen worden gebruikt vanaf 1 juli waarbij 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. Er worden extra schoonmaakrondes gehouden in alle openbare ruimtes op de camping en de sanitairgebouwen worden hier uiteraard ook in meegenomen.

Horeca. Het terras en restaurant is open en een reservering is niet nodig. Uiteraard mag dit wel. Dit kan per mail: info@campinggroenewoud, dit kan telefonisch: 0111651410 of dit kan door langs te gaan bij het eetcafé op de camping. Zo ben je zeker van een plaats. Afhalen van maaltijden kan uiteraard ook.

Zwemmen. Voor personen boven 12 jaar geldt: er mogen net zoveel mensen in het zwembad als er ligbedden zijn. Zijn de ligbedden allemaal bezet dan is het zwembad “vol”. Voor kinderen om der de 12 jaar geldt deze regel niet. Kinderen onder de 12 jaar hebben vrije toegang . Zee en strand is vrij toegankelijk. Houdt hier ook voldoende afstand tot de andere badgasten.

Mondkapjes. In Nederland zijn mondkapjes alleen verplicht in het openbaar vervoer. Op de camping zijn mondkapjes dan ook niet verplicht. Uiteraard bent u vrij om wel een mondkapje te dragen.

Speeltuinen. Kinderen mogen vrij gebruik maken van de speeltuinen op de camping.

Supermarkt. In Nederland kan er zonder mondkapje boodschappen gedaan worden in de supermarkt. De minimarkt op de camping is geopend en heeft de zaken hygiënisch bijzonder goed voor elkaar.

Bovenstaande is een momentopname en wanneer het virus weer oplaait kunnen er aanpassingen komen op deze regels. Wij doen er alles aan om de gegevens op deze pagina zo actueel mogelijk te houden

Met dank aan camping Groenewoud