Welkom bij Country Camp

Maatregelen omtrent Corona op camping Echternacherbruck

bijgewerkt 1 september 2020

Ook op vakantie is het belangrijk om de basis maatregelen in acht te nemen.

  • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen.
  • In Duitsland is de regel : houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Zo zorgen we er samen voor dat op vakantie gaan mogelijk blijft.

Camping Echternacherbruck van bovenaf

Wanneer is camping Echternacherbruck te boeken? De tenten van Country Camp zijn beschikbaar voor de verhuur.

Bezetting per tent. Wanneer er personen uit 2 verschillende huishoudens hebben geboekt, dan is het maximaal toegestaan aantal gasten 4. Een bezetting uit meer dan 2 verschillende huishoudens per tent zijn niet toegestaan. Er mogen maximaal 6 personen uit één huishouden per tent.

Camping incheken. Medewerkers dragen bij het inchecken mondkapjes. Mondkapjes worden van de gasten ook verwacht wanneer er geen 1,5 meter afstand kan worden aangehouden. Tijdens het inchecken zijn desinfectiemiddelen, afstandstickers op de vloer aanwezig en wordt 1,5 meter afstand in acht genomen. Contactloos betalen kan voor bedragen vanaf 10,- , maar is niet verplicht. In alle openbare ruimtes worden extra schoonmaakrondes gehouden. Inchecken kan tot 22.00

Iedere gast ontvangt bij het inchecken een sealbag met hierin een

  • autopas
  • formulieren voor het zwembad
  • zak voor beddengoed bij vertrek.

Country Camp Servicemedewerkers Jan en Angelien op de camping zullen op gepaste afstand van je blijven gedurende je verblijf. Uiteraard staan ze als vanouds voor je klaar, maar nu met een beetje meer afstand.

Op visite op de camping. Max 2 huishoudens mogen bij elkaar komen om met elkaar iets te drinken of anders af te spreken. De groep mag maximaal 10 personen groot zijn en er moet voldoende afstand (1,5 meter) tot elkaar worden gehouden.

Huisdier: Je trouwe vriend is welkom op camping Echternacherbruck, wel even van te voren even aangeven bij de reservering. Een uitzondering zijn dieren waarvan de entingen niet in orde zijn, neem het entingenboekje van je huisdier daarom mee. Er wordt gecontroleerd. Ook dieren uit de directe omgeving van Nederlandste nertsfokkerijen kunnen niet worden toegelaten op de camping.

Sanitair. De douches, de wc’s en de wastafels in de sanitairgebouwen kunnen worden gebruikt, waarbij 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. Men is verplicht een mondkapje te dragen in de openbare ruimten van het sanitairgebouw. Er worden extra schoonmaakrondes gehouden in alle openbare ruimtes op de camping en de sanitairgebouwen worden hier uiteraard ook in meegenomen. Mindervalide sanitair. Alleen mensen die aantoonbaar mindervalide zijn mogen gebruik maken van het mindervalide sanitair. Een doktersverklaring is hiervoor nodig. Er wordt op gecontroleerd.

Horeca. Het restaurant op de camping is open op reservering. Bij entree van het restaurant is een mondkapje verplicht. Uiteraard kan het mondkapje aan tafel af. Max 10 personen per tafel en maximaal uit 2 huishoudens. Bij de entree van het restaurant dien je een formulier in te vullen om je te registreren. Maaltijden kunnen worden afgehaald.

Zwembad. Het zwembad is de hele zomer gebruikt maar is vanaf 1 september gesloten.

Mondkapjes. Wanneer er geen 1.5 meter afstand gehouden kan worden, is men verplicht een mondkapje te dragen. Deze regel is van toepassing in winkels, openbaar vervoer en alle andere openbare gelegenheden in Duitsland. Zorg dat je mondkapjes meeneemt ook tijdens korte autoritjes.

Speeltuinen. Kinderen mogen gebruik maken van de speeltoestellen op de camping.

Vervoer: In Duitsland mag men in de openbare ruimte samen komen met 1 ander gezin of met maximaal 10 personen. Die combinatie mag dan ook samen in 1 auto reizen.

Het dragen van een mondkapje wordt, wanneer je reist met mensen die niet uit 1 huishouden komen, in heel Duitsland sterk aangeraden.

Supermarkt. Voorzien van een mondkapje kunnen er boodschappen gedaan worden in de supermarkt. Winkelwagens zijn verplicht.

Bereikbaarheid. Inwoners van Schengenlanden, Nederland is een Schengenland, zijn welkom in Duitsland en mogen vrij reizen.

Luxemburg: Omdat Echternacherbruck tegen Luxemburg aan ligt willen we je wijzen op het volgende: in Luxemburg wordt 2 meter afstand gehouden. Wanneer er in openbare ruimten geen 2 meter afstand gehouden kan worden, ben je verplicht een mondkapje op te doen.

Bovenstaande is een momentopname en wanneer het virus weer oplaait kunnen er aanpassingen komen op deze regels. Wij doen er alles aan om de gegevens op deze pagina zo actueel mogelijk te houden.