Welkom bij Country Camp

Maatregelen omtrent corona op camping Diana Heide

bijgewerkt op 23 juli 2020

Ook op vakantie is het belangrijk om de basismaatregelen in acht te nemen.

  • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
In het sanitair gebouw op camping Diana Heide

Wanneer is camping de Diana Heide te boeken? Er wordt weer volledig gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen op deze camping. De tenten van Country Camp zijn beschikbaar voor de verhuur.

Camping incheken. Tijdens het inchecken zijn desinfectiemiddelen, plexiglas, afstandstickers op de vloer aanwezig en wordt 1,5 meter afstand in acht genomen. Contactloos betalen kan, maar is niet verplicht. In alle openbare ruimtes worden extra schoonmaakrondes gehouden.

Sanitair. De douches, de wc’s en de wastafels in de sanitairgebouwen kunnen worden gebruikt vanaf 1 juli waarbij 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. Er worden extra schoonmaakrondes gehouden in alle openbare ruimtes op de camping en de sanitairgebouwen worden hier uiteraard ook in meegenomen. Vanaf 1 juli wordt telkens één deur open en de naastliggende deur gesloten gehouden in de sanitairgebouwen. (om en om principe) Daarnaast worden desinfectie-zuilen geplaatst in de sanitair gebouwen.

Horeca. Het terras is open en een reservering is niet nodig. Het restaurant op de camping is alleen op reservering.

Natuurbad. Het natuurbad is vrij toegankelijk.

Mondkapjes. In Nederland zijn mondkapjes alleen verplicht in het openbaar vervoer. Op de camping zijn mondkapjes dan ook niet verplicht. Uiteraard bent u vrij om wel een mondkapje te dragen.

Speeltuinen. Kinderen mogen momenteel vrij gebruik maken van de speeltuinen op de camping.

Supermarkt. In Nederland kan er zonder mondkapje boodschappen gedaan worden in de supermarkt. De minimarkt op de camping is geopend.

Bovenstaande is een momentopname en wanneer het virus weer oplaait kunnen er aanpassingen komen op deze regels. Wij doen er alles aan om de gegevens op deze pagina zo actueel mogelijk te houden.

Met dank aan Peter en Erna van camping Dianaheide