Welkom bij Country Camp

Maatregelen omtrent Corona op camping de Papillon

bijgewerkt op 25 augustus 2020

Ook op vakantie is het belangrijk om de basismaatregelen in acht te nemen.

  • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
Country Camp tenten op camping de Papillon.

Wanneer is camping de Papillon in 2020 te boeken? De tenten van Country Camp zijn beschikbaar voor de verhuur t/m 4 september 2020.

Camping incheken. Tijdens het inchecken zijn desinfectiemiddelen, plexiglas, afstandstickers op de vloer aanwezig en wordt 1,5 meter afstand in acht genomen. Contactloos betalen kan, maar is niet verplicht. In alle openbare ruimtes worden extra schoonmaakrondes gehouden.

Sanitair. De douches, de wc’s en de wastafels in de sanitairgebouwen kunnen worden gebruikt waarbij 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. Er worden extra schoonmaakrondes gehouden in alle openbare ruimtes op de camping en de sanitairgebouwen worden hier uiteraard ook in meegenomen. De afwasruimten kunnen niet worden gebruikt. Afwassen doe je bij de tent. Om te voorkomen dat de 15 meter maatregel niet kan worden nageleefd zullen bepaalde gedeelten van de sanitairgebouwen worden afgesloten. Afstandstickers zijn aanwezig

Horeca. Het terras en restaurant is open en een reservering is niet nodig. De horeca is voorzien van afstandstickers. Uiteraard gelden ook hier de maatregelen die de overheid stelt aan de horeca.

Natuurbad. Het natuurbad is vrij toegankelijk waarbij er van je wordt verwacht dat je 1.5 meter afstand houdt.

Zwembad. In het zwembad is toezicht om te voorkomen dat het te druk wordt. Afhankelijk van de drukte kunnen mensen worden geweigerd of worden zwemmers die al een flinke poos in het zwembad zijn, gevraagd om plaats te maken voor nieuwe waterliefhebbers.

Mondkapjes. In Nederland zijn mondkapjes alleen verplicht in het openbaar vervoer. Op de camping zijn mondkapjes dan ook niet verplicht. Uiteraard ben je vrij om wel een mondkapje te dragen.

Speeltuinen. Kinderen tot 12 jaar mogen vrij gebruik maken van de speeltuinen op de camping .

Animatie: Het enthousiaste team staat in het hoogseizoen klaar en alles wat wordt georganiseerd is in lijn met de heersende maatregelen.

Supermarkt. In Nederland kan er zonder mondkapje boodschappen gedaan worden in de supermarkt. De minimarkt op de camping is geopend. Hier gelden dezelfde richtlijnen als de supermarkten elders.

Logees: overnachten van bezoekers is niet toegestaan.

Duitsland: Camping de Papillon ligt erg dicht bij Duitsland. Steek je de grens over, dan kunnen er andere regels gelden.

Lees hier meer over de maatregelen omtrent Corona in Duitsland op de site van de ANWB

Bovenstaande is een momentopname en wanneer het virus weer oplaait, of dat het juist beter gaat met de beheersing van corona kunnen er aanpassingen komen op deze regels. Wij doen er alles aan om de gegevens op deze pagina zo actueel mogelijk te houden