Welkom bij Country Camp

Maatregelen omtrent Corona op camping de Gulperberg

bijgewerkt 23 juli 2020

Ook op vakantie is het belangrijk om de basismaatregelen in acht te nemen.

  • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Zo zorgen we er samen voor dat op vakantie gaan mogelijk blijft.

country camp gulperberg
Country Camp tenten op camping de Gulperberg

Wanneer is camping de Gulperberg te boeken? Er wordt weer gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen op deze camping. De tenten van Country Camp zijn beschikbaar voor de verhuur.

Camping incheken. Tijdens het inchecken zijn desinfectiemiddelen, plexiglas, afstandstickers op de vloer aanwezig en wordt 1,5 meter afstand in acht genomen. Contactloos betalen kan, maar is niet verplicht. In alle openbare ruimtes worden extra schoonmaakrondes gehouden. Inchecken kan tussen 15:00 en 20:00

Sanitair. De douches, de wc’s en de wastafels in de sanitairgebouwen kunnen worden gebruikt waarbij 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. Er worden extra schoonmaakrondes gehouden in alle openbare ruimtes op de camping en de sanitairgebouwen worden hier uiteraard ook in meegenomen.

Horeca. Het terras is open en een reservering is niet nodig. Het restaurant op de camping is alleen op reservering. Maaltijden kunnen ook worden afgehaald.

Zwembad. Het zwembad is geopend en men mag hier gebruik van blijven maken als 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Het zwembad is enkel te gebruiken voor gasten van Panorama Camping Gulperberg. Mosaqua heeft haar buitenzwembaden geopend op reservering. Reserveren kan via deze link:U dient bij binnenkomst uw reserveringsbevestiging van Mosaqua en de toegangspas, welke u bij aankomst van Panorama Camping Gulperberg ontvangt, te laten zien om toegang te krijgen tot Mosaqua.

Animatie Er is weer een animatieprogramma, welke is aangepast naar de mogelijkheden binnen de huidige maatregelen. Hier leest u meer over de animatie en de programma’s

Mondkapjes. In Nederland zijn mondkapjes alleen verplicht in het openbaar vervoer . Wanneer u overweegt om de Duitse grens over te steken gelden er andere regels. Indien er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden, is men verplicht een mondkapje te dragen. Deze regel is van toepassing in winkels, openbaar vervoer en alle andere openbare gelegenheden in Duitsland.

Speeltuinen. Kinderen mogen momenteel vrij gebruik maken van de speeltuinen op de camping.

Supermarkt. In Nederland kan er zonder mondkapje boodschappen gedaan worden in de supermarkt. De winkel op de camping is geopend. In Duitsland dient u wel een mondkapje te dragen in openbare gelegenheden. Dus ook in de supermarkt.

Bovenstaande is een momentopname en wanneer het virus weer oplaait kunnen er aanpassingen komen op deze regels. Wij doen er alles aan om de gegevens op deze pagina zo actueel mogelijk te houden.