Welkom bij Country Camp

Maatregelen omtrent corona op camping Auf Kengert

Bijgewerkt 23 juli 2020

  • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna uw handen.
  • Schud geen handen.
  • In Luxemburg is de regel : houd 2 meter afstand (3 armlengtes) van anderen.
Country Camp tenten op camping Auf Kengert

Algemeen deze informatie is geschreven door Auf Kengert en zijn de richtlijnen die de camping hanteert voor al haar camping gasten. Ook de gasten die bijvoorbeeld met een eigen kampeermiddel naar de camping gaan.

Momenteel wordt in Luxemburg de gehele bevolking en de grenswerkers op Corona getest (meer dan 10.000 personen per dag, large scale testing), en daarom komen er ook meer positieve gevallen naar voren, die anders misschien onopgemerkt zouden blijven. Op deze manier kan men juist zien, waar eventuele verspreiding heeft plaatsgevonden en gericht ingrijpen. Het is dus een verantwoorde omgang met de pandemie, maar geeft in vergelijking met andere landen een vertekend beeld, omdat de getallen van infecties gemeten worden in relatie met het aantal inwoners van Luxemburg .

Houd een afstand van ten minste 2 m van alle mensen die zich niet onder uw medereizigers bevinden en vermijd aanraking zoals handen schudden of knuffels.

• In Luxemburg geldt de mondkapjesplicht in het hele land, d.w.z. mond-neusbescherming moet worden gedragen waar de voorgeschreven minimumafstand van 2 m niet kan worden nageleefd, in winkels en openbaar vervoer. Kinderen tot 13 jaar hoeven alleen binnen een mondkapje te dragen. Buiten is het voor kinderen tot 13 jaar niet verplicht een mondkapje te dragen. In de binnenspeeltuin moeten kinderen vanaf 6 jaar een mondkapje dragen.

• Houd er rekening mee dat we onze tenten momenteel alleen verhuren aan mensen uit één huishouden en dat dagbezoekers of barbecues / kampvuur met andere campinggasten momenteel niet zijn toegestaan.

•  Wees voorzichtig wanneer u uw afval weggooit en was uw handen.

•  De toiletgebouwen worden regelmatig gedesinfecteerd.  Laat het svp zo achter zoals u het zelf zou willen aantreffen.  Respecteer eenieders privacy en houd afstand, wacht als nodig tot het rustiger is.  Gebruik het sanitair verspreid over de hele dag en voorkom drukte tijdens de traditionele spitsuren, houd rekening met elkaar. Contactpunten en handgrepen worden regelmatig gereinigd.

Sommige wastafels en afwasplekken zijn gesloten voor gebruik om de afstand tussen twee personen te garanderen.

Probeer zoveel mogelijk hygiëne handelingen in uw eigen kampeermiddel uit te voeren (tandenpoetsen, haren kammen en drogen, huidcrème aanbrengen, ) Laat zoveel mogelijk deuren open staan, wc-deksels omhoog staan,  enz

Tijdens de schoonmaak worden de gebouwen tijdelijk afgesloten.

Horeca

Ook in het restaurant en op het terras gelden afstandsregels. Hierdoor zijn binnen sommige tafels niet in gebruik. U moet arriveren en vertrekken met een mondkapje , ook als u zich b.v. verplaatst naar het toilet.  Aan tafel hoeft u geen masker aan, behalve bij het bestellen of andere interactie met het bedienend personeel.

Aan elke tafel mogen maximaal 4 personen zitten, die niet van dezelfde huishouding zijn.  Is uw eigen gezin groter dan 4, en is er geen vreemde bij, mag u wel met meer samenzitten.

A la carte eten is alleen mogelijk met vooraf reserveren, wij verzoeken u zich aan de afgesproken tijden en aantallen te houden, en zoveel mogelijk alleen met de mensen uit uw huishouding te komen.

Wacht tot dat u een tafel krijgt toegewezen alstublieft.

U kunt kiezen om de kaart op uw mobiele telefoon te kijken op volgende website www.bit.ly/KengertRestaurant . De gewone restaurantkaart zal regelmatig gedesinfecteerd worden.

Het bedienend personeel zal mondkapjes dragen, en de gerechten en dranken aan de voorkant van de tafel neerzetten. Wij verzoeken u deze dan zelf te pakken. Aan het einde van de maaltijd verzoeken wij u al het serviesgoed aan de voorkant van de tafel neer te zetten voor het afruimen.

Peper en zout staat niet meer standaard op tafel, en wordt op aanvraag naar u toegebracht.

Voor het betalen verzoeken wij u voor aan de balie te komen.

Terras:

Bestellingen voor consumpties en ijscoupes op het terras verzoeken wij u zelf aan de bar te bestellen en te betalen. Graag geen tafels en stoelen verschuiven, anders kloppen de afstanden niet meer.

Take Away :

17:30-20:00, graag voor 17:00 uur bestellen en doorgeven hoe laat.

• Er zijn vaste gerechten en daggerechten, kijk op www.bit.ly/KengertTakeAway voor details

• niet meer dan 4 personen tegelijk binnen zijn toegestaan

• wacht op uw bestelling op het terras met meer dan 2m afstand tussen elkaar

winkel

De winkel op de camping is open. Broodservice is beschikbaar.

Draag een  mond-neus bescherming
Om 2 meter afstand van elkaar te houden dient U de volgende richtlijnen te respecteren
niet meer dan 4 personen zijn tegelijk in de winkel toegestaan, kom het liefst alleen, zonder kinderen. – wacht op uw beurt op het terras met meer dan 2m afstand tussen elkaar
– Desinfecteer uw handen, voordat u naar binnen gaat.
– Volg de pijlen op de vloer (éénrichtingsverkeer)
– Houd vóór de kassa de afstand in acht.

Zwembad

Het zwembad is geopend voor maximaal 25 personen.