Welkom bij Country Camp

Last minute kamperen Nederland

Heb je nog geen vakantie geboekt voor de komende zomer, en zou je graag last minute willen gaan kamperen in Nederland? Dan ben je bij Country Camp aan het goede adres. Wij beschikken over volledig ingerichte tenten om lekker in te kamperen. Direct na aankomst kun je heerlijk van je vakantie gaan genieten, zonder allerlei zaken op te hoeven bouwen of in te richten. Je hoeft dan alleen nog maar je eigen spullen in de tent neer te zetten en je vakantie kan beginnen!

Kamperen in Nederland

Het weer in Nederland is vaak erg wisselvallig. Het is dan ook begrijpelijk dat je niet in de regen wilt kamperen. Daarom kun je, wanneer je weet dat het mooi weer wordt in een bepaalde week, last minute een tent boeken bij Country Camp om last minute te kamperen in Nederland. Alle tenten die Country Camp aanbiedt zijn echter ook zeer goed beschermd tegen regen, dus mocht het weer omslaan, dan krijg je geen natte voeten.

 

Last minute boeken

Via het nieuwste systeem op de website van Country Camp kun je op een snelle manier zien welke tenten nog beschikbaar zijn om last minute te gaan kamperen. Wij hebben vier soorten tenten, ieder met zijn eigen voordelen: lodge, lodge de luxe, safaritent en safari de luxe. Al onze tenten hebben onder andere echte bedden, een tafel, stoelen en bestek. De meest luxe tenten beschikken ook nog over een eigen keuken met stromend water en koelkast. Op de website van Country Camp kun je meteen zien op welke van de tien campings in Nederland jouw favoriete tent nog beschikbaar is. Op die manier kun je op een snelle, makkelijke manier last minute gaan kamperen in Nederland!

Last minute kamperen in Nederland

Het reserveren van een tent om last minute te gaan kamperen in Nederland is relatief makkelijk. Kies jouw favoriete camping, omgeving en tent, vul je gegevens in en je kunt lekker gaan kamperen!

 

Lodgetenten Safaritenten

Zijn er toch nog onduidelijkheden bij bepaalde tenten of camping? Of heb je andere vragen over je boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@countrycamp.nl) of via de telefoon (+31 (0)50 501 15 15). Wij helpen je graag!