Welkom bij Country Camp

Kleine campings Nederland met zwembad

Veel kampeerders waarderen een kleine camping. Kleine campings gemoedelijk zijn vaak gemoedelijk, er is veel persoonlijk contact en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Country Camp heeft haar ingerichte luxe tenten staan op verschillende kleine of middelgrote campings in Nederland met zwembad.


tent lode de luxe country camp camping


Waar in Nederland vind je campings met zwembad?

Country Camp heeft haar ingerichte luxe tenten op verschillende kleine campings in Nederland met zwembad staan. In Twente kun je op twee campings terecht met een zwembad. Camping de Papillon heeft een zwembad met een cabriodak. Met mooi weer schuiven ze zo het hele dak open. Wil je liever niet zwemmen? Vestingstadje Ootmarsum is een echte bezienswaardigheid en dat geldt ook voor Bad Bentheim met zijn stoere kasteel en heilzame zwavelbronnen, net over de Duitse grens.

Een andere kleine camping met zwembad in Nederland is Camping ’t Strandheem. Een heerlijke familiecamping waar je uiteraard lekker kunt zwemmen. Met name voor families met tieners is dit een echte aanrader. Naast een overdekt zwembad beschikt de camping over een dubbel animatieprogramma voor zowel de jongere als oudere jeugd.


t strandheem zwembad


Op de Veluwe vind je Recreatiepark de Boshoek. Uiteraard ook een kleine camping in Nederland met zwembad. Op de prachtige Veluwe nemen ze vakantievieren wel heel serieus, deze camping is namelijk de enige Vakantiecoach van Nederland!

Dieper in het zuiden van Nederland vind je Panoramacamping de Gulperberg. Een geweldige camping met zwembad. Daarnaast heb je als gast op deze camping gratis toegang tot het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs Mosaqua. Dat is waterpret in de overtreffende trap!


Op deze kleine campings staan de tenten van Country Camp

Genieten op de camping maar vooral geen gedoe? Boek een ingerichte lodge de luxe of lodge tent. Deze compleet ingerichte tenten met echte bedden, keuken, koelkast, vierpitsfornuis en een complete inrichting staan al voor je klaar. Het vakantievieren kan direct beginnen, zodra je op een van de kleine camping in Nederland met zwembad bent.

Meer weten over de ingerichte de luxe tenten van Country Camp met eigen sanitair? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden die perfect passen bij het hele gezin. Of boek direct!