Welkom bij Country Camp

Kindvriendelijke camping aan zee in Nederland?

Ben jij op zoek naar een kindvriendelijke camping aan zee in Nederland? Bij Country Camp hebben we een flink aantal campings waar het hele gezin heerlijk kan genieten aan de Hollandse kust. Samen genieten van zon, zee en strand! Zonder een niet al te lange autoreis lig je heerlijk op het strand. En dat maakt de vakantie bij voorbaat al geslaagd.


Terug naar de kust

Genieten van een prachtige zonsondergang, een zonnige dag of ga heerlijke uitwaaien tijdens een flinke wandeling. Het strand is voor veel families een belangrijk onderdeel van de vakantie. Tijdens een warme zomer is de kust de perfecte plek om af te koelen met een frisse duik, zandkastelen te bouwen of een spannend boek te lezen. Maar ook in het voor- of najaar is het aan zee goed vertoeven. Na een flinke strandwandeling kun je lekker opwarmen met een warme chocolademelk mét slagroom op één van de kindvriendelijke campings aan zee in Nederland van Country Camp.


de rozenhof burgh haamstede


Onbezorgd vakantieplezier

Het strand en de zee voor de deur maakt een kindvriendelijke kampeervakantie in Nederland helemaal compleet. Vanaf een van de luxe ingerichte tenten van Country Camp kun je de zee horen ruisen en ben je niet ver verwijderd van een heerlijke duinklim naar het strand. De tenten zijn voorzien van veel leefruimte, drie slaapcabines met echte bedden, een koelkast, een vierpits gastoestel en een complete inrichting met uitgebreide inventaris.


Een kindvriendelijke camping aan zee

Voor een gezellig en kindvriendelijke camping aan zee in Nederland biedt Country Camp een verrassende camping aan: Vakantieboerderij de Kooiplaats. Door de ligging aan de rand van de duinen ben je vanuit deze camping op Schiermonnikoog zo op het strand. Extra leuk: deze camping is helemaal geschikt voor kinderen! De camping is gevestigd op een melkveehouderij en ligt midden tussen de koeienstallen, waar je gerust een kijkje mag nemen!


boerderijcamping de kooiplaats vuurtoren


Boek een kindvriendelijke camping aan zee in Nederland

Meer weten over de ingerichte luxe tenten van Country Camp en de campings aan zee in Nederland? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de kampeervakantie die perfect past bij het hele gezin. Of boek direct!