Welkom bij Country Camp

Kamperen met privé sanitair

Wil jij graag kamperen met privé sanitair in Nederland? Behoud de charme van het kamperen, maar geniet wel van de luxe met privé sanitair. Twee campings die aangesloten zijn bij Country Camp beschikken over safaritenten met privé sanitair: Camping De Kooiplaats en Panorama Camping De Gulperberg. Beide campings hebben ruime plaatsen en bieden meer dan genoeg luxe om heerlijk te genieten. Ben jij op zoek naar een plek waar je in alle luxe kunt kamperen met privé sanitair? Bekijk dan zeker Camping De Kooiplaats en Panorama Camping De Gulperberg!

Camping De Kooiplaats

Camping De Kooiplaats ligt op het Nederlandse Waddeneiland: Schiermonnikoog. De plek waar je geniet van een welverdiende vakantie in een van onze Safari de luxe tenten mét privé sanitair. Camping De Kooiplaats is een fijne uitvalsbasis, waar een gemoedelijke en hartelijke sfeer hangt. Verwacht geen vijfsterrencamping, maar een rustige plek waar je op een unieke manier kennismaakt met het prachtige eiland.

 

Panorama Camping De Gulperberg

Helemaal aan de andere kant van Nederland, in het zonnige zuiden welteverstaan, ligt Panorama Camping De Gulperberg. Bovenop de berg geniet je van de prachtige natuur en de Limburgse gastvrijheid. Ook op Camping de Gulperberg kun je uitstekend kamperen met privé sanitair. De Safari de Luxe tenten zijn uitgerust met privé sanitair en een keuken met stromend water. De compacte badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een wc. Heerlijk genieten van luxe tijdens het kamperen dus!

De Kooiplaats De Gulperberg

Heerlijk uitwaaien op de wadden.
De Kooiplaats

De Kooiplaats (NLD)

Kamperen doe je op autoluw Schiermonnikoog in een Safari de luxe tent met eigen sanitair. Het tentenveld ligt te midden …

  • Kamperen met douche en wc in de tent
  • Vlak bij duinen Schiermonnikoog
Meer info & boeken
Een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels!
EuroParcs Gulperberg

EuroParcs Gulperberg (NLD)

  Weids, glooiend en vrij… EuroParcs Gulperberg is een stukje buitenland in ons eigen landje. Mooie vergezichten te over! Steile …

  • Perfecte locatie in Limburgse heuvels
  • Gratis toegang tot tropisch zwemparadijs
Meer info & boeken

Kom kamperen met privé sanitair

De beschikbaarheid is beperkt, dus wacht niet langer en boek direct jouw eigen kampeerplaats met privé sanitair!

Wil je graag nog meer informatie over één van de campings of de Safari de Luxe tenten? Neem dan zeker contact met ons op via info@countrycamp.nl of +31 (0)50 501 15 15. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.