Welkom bij Country Camp

Kamperen met je hond in Nederland

Op vakantie met je hond.

Natuurlijk is je hond een deel van je gezin. En je trouwe viervoeter kan ook met Country Camp prima op vakantie. Er zijn diverse campings waar je hond hartstikke welkom is. Als uitvalbasis neem je dan de ingerichte tent van Country Camp  en de hondenmand die neem je zelf even mee.

Een in Nederland waar onze ingerichte tenten al kant en klaar voor je op staan is Camping de Rozenhof . Op deze heerlijke familiecamping in Zeeland is je hond welkom. Vanaf deze camping wandel je zo door de duinen naar het strand en naar het dorp Burgh Haamstede. Dat klinkt toch als een topvakantie!

Ben jij of je hond niet zo’n strandliefhebber? Dan zijn er bij Country Camp ook volop andere campings. Camping Diana Heide in Drenthe bijvoorbeeld. Op deze  schitterende camping kampeer jij en en je hond heerlijk in het bos.

Camping de Papillon is een camping omgeven door de schitterende natuur. Hier kun je eindeloos wandelen of fietsen en genieten van prachtige plaatsjes. Hondenliefhebbers houden vaak van dieren. Weet je dat in de nabijgelegen dierentuin in Nordhorn (DLD) je hond gewoon mee mag?

Campings in Nederland waar je hond welkom is.

Vakantie met je hond in Nederland

Met je hond op de camping.

Zorg ervoor dat je een lange lijn en een grond pen meeneemt. Een andere mogelijkheid is een flexibele omheining.  Op de camping hoort de hond aangelijnd te zijn. Niet iedere camping bezoeker is honden gewend en zo houden we het voor iedereen leuk. Onze tip: gebruik je een lange lijn? Doe dan de hond een borsttuig om. Zo voorkomen je teveel krachten op de halswervels van je hond , als je hond aangelijnd is.