Welkom bij Country Camp

Kamperen met je hond aan zee

Wil jij graag kamperen met je hond aan zee? Bij Country Camp hebben we verschillende campings gelegen bij zee waar baasjes met hun trouwe viervoeter meer dan welkom zijn!


Vanuit je ingerichte luxe tent zo het strand op!

Terwijl jij nog lekker in bed ligt, hoor je het ruisen van de zee. Als dat niet lekker wakker worden is! Op de Bretonse Camping Port L’Epine wandel je zo vanuit je ingerichte luxe tent het strand op. Heerlijk kamperen aan zee en natuurlijk gaat je hond met je mee. Terwijl jij na de wandeling op het terras geniet van een café au lait met croissant laaft je trouwe viervoeter zich aan een bak zoet water. Daar heeft je hond vast wel behoefte aan na al dat zout.


port l'epine natuur


Ook aan de Cotê d’Azur kun je heerlijk kamperen met je hond aan zee. Op Camping Lei Suves ben je meer dan welkom met je hond! Je kampeert hier tussen de kurkeiken op amper 12 kilometer afstand van de mondaine stranden van de Cote D’azur. Genoeg van het strand? De Provence, met prachtige lavendelvelden, pittoreske dorpjes en geweldige vergezichten zullen je weten te betoveren.

Verscholen tussen de bomen tegen een zonnige heuvel aan vind je Le Clou. Deze camping ligt niet aan zee, maar je hond is hier meer dan welkom! Op een heuvel tussen twee rivieren vind je prachtige kastelen en pittoreske plaatjes die je samen je viervoeter kunt ontdekken.


Kamperen met je hond in Frankrijk? Dit zijn de regels!

Wanneer je gaat kamperen met je hond aan zee in Frankrijk, zijn er een aantal voorschriften waar je rekening mee moet houden. Ieder land heeft zijn eigen gebruiken wat huisdieren betreft. In Frankrijk moeten honden geïdentificeerd kunnen worden via een elektronische chip of tatoeage. Daarnaast moeten ze een geldige inenting tegen rabiës hebben, die ouder is dan 21 dagen als het gaat om de eerste enting. En vergeet niet je Europees huisdierenpaspoort in te pakken, want die moet je kunnen laten zien.


Onbezorgd kamperen samen met je hond aan zee

Samen met je hond op vakantie, natuurlijk. Want je hond hoort er helemaal bij. In de luxe ingerichte tenten van Country Camp zal ook je hond helemaal zijn draai kunnen vinden

Meer weten over de ingerichte luxe tenten van Country Camp op campings waar honden zijn toegestaan in? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de kampeervakantie die perfect past bij jou wensen. Of boek direct!