Welkom bij Country Camp

Inventaris safaritent Eurosol

Op camping Eurosol wijken de safaritenten af van de safaritenten van Country Camp. Op deze pagina lees je wat je van de safaritent op Eursol mag verwachten.

Wij begrijpen dat je wilt weten wat je wel en niet mee moet nemen als je met Country Camp op vakantie gaat. Daarom vind je op deze pagina een compleet overzicht van de inventaris en indeling van onze Safari tent de luxe . Je kunt er vanuit gaan dat de tent compleet is ingericht. Serviesgoed, bedden, bedlinnen, koelkast en fornuis is standaard aanwezig. Helemaal zonder bagage kun je natuurlijk niet op reis. Dit adviseren wij om zelf mee te nemen.

Beddengoed is inclusief. Dit hoef je niet mee te nemen. Bedlinnen (sloop, onderlaken en dekbedhoes) en dekbedden, kussens en matrassen zijn aanwezig.

Beter niet meenemen Op de camping gebruiken veel mensen stroom. Per tent of camping varieert het maximaal te gebruiken wattage. Neem om deze reden geen apparaten mee die veel stroom gebruiken. De apparaten die Country Camp als inventaris heeft, zijn speciaal gekozen op (laag stroom-) gebruik op de camping. Zo kan iedereen gebruik blijven maken van de energievoorziening op de camping.

Dit is de inventarislijst van de Safaritenten op Eurosol.

Inventaris
MeubilairAantal
Eettafel met 6 klapstoelen1
Keuken met extra kastruimte en koudwateraansluiting1
Gasstel 2-pits 1
Dekbed en hoofdkussen inclusiefmax.6
Bedlinnen inclusiefmax.6 
Bedden
2 persoons bed1
Stapelbed1
eenpersoonsbed 2
Inventaris compleet ingericht voor 6 personen o.a.
pannenset
Electrische waterkoker
Koffiezetapparaat (snelfilter)
borden
glazen
Bestekset
opschep lepels
wasteil

De Safaritent op camping Eurosol, bereik je via een trappetje. De tent is voorzien van een houten vlonder en heeft een overdekt terras. De tent is compleet ingericht voor 6 personen. De inventaris wijkt af van de overige Country Camp tenten.

Dit model safaritent vind je alleen op camping Eurosol

Kamperen aan de Golf van Biskaje!
Eurosol

Eurosol (FRA)

Kamperen aan zee! De zilte oceaanlucht, de geur van pijnbomen… Je hoeft alleen nog maar te kiezen tussen de golven …

  • Geweldige locatie
  • Topcamping voor teeners!
Meer info & boeken

De Safaritent op camping Eurosol is anders van vorm en indeling.