Over je vakantie en corona

Inventaris Safaritent de Luxe

Wij begrijpen dat je wilt weten wat je wel en niet mee moet nemen als je met Country Camp op vakantie gaat. Daarom vind je op deze pagina een compleet overzicht van de inventaris en indeling van onze Safari tent de luxe . Je kunt er vanuit gaan dat de tent compleet is ingericht. Serviesgoed, bedden, bedlinnen, koelkast en fornuis is standaard aanwezig. Helemaal zonder bagage kun je natuurlijk niet op reis. Dit adviseren wij om zelf mee te nemen.

Beddengoed is inclusief. Dit hoef je niet mee te nemen. Bedlinnen (sloop, onderlaken en dekbedhoes) en dekbedden, kussens en matrassen zijn aanwezig.

Beter niet meenemen Op de camping gebruiken veel mensen stroom. Per tent of camping varieert het maximaal te gebruiken wattage. Neem om deze reden geen apparaten mee die veel stroom gebruiken. De apparaten die Country Camp als inventaris heeft, zijn speciaal gekozen op (laag stroom-) gebruik op de camping. Zo kan iedereen gebruik blijven maken van de energievoorziening op de camping.

Op camping Gulperberg mag Country Camp geen kachels verstrekken in opdracht van de camping. Het elektriciteitsnet op camping Gulperberg is hiervoor ontoereikend.

De inventarislijst van de Safari de Luxe tent

Op camping de Kooiplaats wordt voor de verwarming gebruik gemaakt van Qlimakachels. Deze kachels worden gestookt op reukloze brandstof. Deze brandstof wordt op de camping verkocht en dien je bij gebruik op de camping af te rekenen.

Op camping Gulperberg mag Country Camp geen kachels verstrekken in opdracht van de camping. Het elektriciteitsnet op camping Gulperberg is hiervoor ontoereikend.

Wateraansluiting: in de keuken is (koud) stromend water. In de badkamer is warm stromend water.

De Safaritent de Luxe is voorzien van een badkamer met wc en douche. Door het plaatsen van de badkamer zijn er in deze Safaritenten  variaties in het aantal slaapplaatsen. Op Camping Begur zijn er 4 slaapplaatsen (2 boxspringbedden en een stapelbed)  op Camping Gulperber zijn er 5 slaapplaatsen (2 boxspringbedden, een stapelbed en een extra bed)en op Camping de Kooiplaats zijn er 6 slaapplaatsen (2 boxspringbedden, 2 stapelbedden)