Welkom bij Country Camp

Huisdier welkom in het laagseizoen.

Huisdier welkom in het laagseizoen.

Wij zijn groot fan van huisdieren. Wij begrijpen dat je je maatje dan ook het liefst meeneemt op vakantie. Op sommige van onze campings gaat dit helaas niet. Omdat de camping (op het gedeelte waar wij onze tenten hebben staan) bijvoorbeeld geen huisdieren toe staat.

Wij werken met een hoog- en laag- seizoen In het hoogseizoen is het drukker op de campings en om praktische redenen zijn huisdieren in de periode van 15 juli t/m 15 augustus in onze tenten niet toegestaan. Het niet toestaan van huisdieren tijdens het hoogseizoen is een regel van Country Camp en is van toepassing op de verhuur-accomodaties van Country Camp. Het kan dus zijn, dat je tijdens je vakantie wel mensen met een huisdier ziet op de camping.

Buiten het hoogseizoen is je huisdier van harte welkom op diverse campings. Wanneer je huisdier buiten het hoogseizoen mee gaat op vakantie, kun je dit aangeven bij de reservering. De extra kosten voor een huisdier zijn 7,50 per dier per nacht. Het maximaal aantal dieren is twee.

Op al onze campings wordt je verzocht je huisdier op de camping aan te lijnen en uitwerpselen op te ruimen. Zo blijft het vakantie voor iedereen!