Welkom bij Country Camp

Grote(re) gezelschappen

Grote(re) gezelschappen

Wij willen boeken met een groep kan dit?

Het boeken van groepen is in sommige gevallen mogelijk maar om teleurstellingen te voorkomen nemen wij altijd contact op om de betreffende vakantie door te spreken. Groepen jongeren zijn niet toegestaan in onze tenten. Onze ervaring leert dat het gedrag van groepen (jongeren) niet goed past bij onze overige gasten en de campings waar onze tenten staan. Omdat wij onze gasten en onze campings koesteren zijn wij zeer terughoudend bij het aannemen van boekingen voor grotere groepen. Wilt u wel als groep, tenten huren bij Country Camp, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan met u onze (strikte) voorwaarden bespreken. Op het moment dat een vertegenwoordiger van Country Camp constateert dat deze voorwaarden worden overtreden, wordt de verhuur-overeenkomst direct ontbonden. De totale groep zal van de camping verwijderd worden. Reeds betaalde gelden worden niet teruggestort en eventueel extra gemaakte kosten worden verhaald op de huurder.

Worden jullie tenten ook verhuurd als tijdelijke huisvesting?

Al onze type tenten op al onze campings mogen alleen gehuurd worden om vakantie te vieren. Gebruik  voor (tijdelijke) huisvesting door (tijdelijke) werknemers is absoluut verboden. Op het moment dat een vertegenwoordiger van Country Camp constateert dat deze regel wordt overtreden, wordt de verhuur-overeenkomst direct ontbonden.  De tent zal onmiddellijk worden ontruimd en de huurder van de tent op de zwarte lijst gezet.  Reeds betaalde gelden worden niet teruggestort en eventueel extra gemaakte kosten worden verhaald op de huurder.

Ons gezelschap bestaat uit 6 personen, jullie tenten zijn compleet ingericht voor 5 personen, kan er toch iemand extra mee?

Onze tenten zijn compleet ingericht voor 5 personen. Wanneer je met 6 personen wilt reizen is dit op aanvraag. Op camping Gulperberg zijn maximaal 5 personen per tent toegestaan.

Wij willen met meerdere gezinnen naast elkaar staan, kunnen we dit regelen?

Als er voldoende vrije tenten beschikbaar zijn dan is dit zeker mogelijk. Voor het reserveren van een voorkeursplaats rekenen wij € 35,- per tent als het verblijf langer is dan 7 nachten. Is het verblijf korter dan 7 nachten dan wordt er €20,- gerekend.

Voorkeursplaatsen  kun je alleen telefonisch of per mail doorgeven