Welkom bij Country Camp

Glamping op een Waddeneiland

Glamping op de wadden? Jazeker! Luxe kamperen op een Waddeneiland is genieten in alle vrijheid. Zodra je op de veerboot stapt en de Waddenzee opvaart begint het vakantiegevoel al. Eenmaal op de camping wordt kamperen helemaal Glamping.

Wat kun je verwachten van glamping op de Waddeneilanden?

Glamping is luxe kamperen. Op de camping staat een ingerichte luxe Safaritent met eigen sanitair en fijne bedden voor je klaar. De glamping tent is natuurlijk heerlijk en doet heel veel voor je vakantiegevoel, maar glamping op de Waddeneilanden is heel veel meer. Weet je dat de Wadden thuishoren in het hetzelfde rijtje als het Great Barrier Reef in Australië en de Grand Canyon in de VS? De Waddenzee staat namelijk op de werelderfgoedlijst van Unesco. Zo krijgt Glamping op een Waddeneiland nog meer glamour!

 

Meer informatie over Waddenzee Unesco Wereld erfgoed

Bekijk onze glamping camping op waddeneiland Schiermonnikoog

Heerlijk uitwaaien op de wadden.
De Kooiplaats

De Kooiplaats (NLD)

Kamperen doe je op autoluw Schiermonnikoog in een Safari de luxe tent met eigen sanitair. Het tentenveld ligt te midden …

  • Kamperen met douche en wc in de tent
  • Vlak bij duinen Schiermonnikoog
Meer info & boeken

Glamping op een Waddeneiland voor wie is dat geschikt?

Glamping is eigenlijk voor iedereen geschikt. Of je nu jong, wat ouder, kleine kinderen of geen kinderen hebt, iedereen heeft een fantastische glampingvakantie op het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog. Want wie houdt er nu niet van banjeren op het strand, in het bos en genieten van glamping kamperen? De Wadden lenen zich echt voor de mooiste uitstapjes. Ga bijvoorbeeld zeehonden spotten, een fietstocht maken en geniet onderweg van het steeds wisselende uitzicht. De Waddeneilanden, camping de Kooiplaats op Schiermonnikoog in het bijzonder en Glamping is een ijzersterke combinatie!

Ook genieten van een glampingvakantie op de Wadden?

Bij Country Camp doen we niets liever dan jou een heerlijke vakantie bezorgen. Lijkt een glampingvakantie op Schiermonnikkoog je wel wat? Hier vind je alle informatie van prijzen tot beschikbaarheid. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken: 050-5011515 of per e-mail info@countrycamp.nl. Of als je meer wilt weten over Country Camp: www.countrycamp.nl We helpen je graag!

 

Hoe bereik je Schiermonnikoog