Welkom bij Country Camp

Glamping in Nederland samen met je hond?

Glamping is luxe kamperen en dat kan perfect in Nederland. Je hond doet natuurlijk lekker mee aan de glamping trend. Met Country Camp gaat Glamping in Nederland met je hond helemaal goed komen. Want je mag op veel onze Country Camp campings je trouwe viervoeter gewoon meenemen.

Glamping in Nederland met hond waar doe je dat?

Aankomen op de camping waar je ingerichte tent al klaar staat. Dat is glamping en dit kan ook in Nederland. Je hond neem je natuurlijk gewoon mee. Want je hond is een volwaardig gezinslid en op veel Country Camp campings is je huisdier van harte welkom! Vaak liggen de glamping campings in de mooiste delen van Nederland. je kunt er dus gelijk op uit met je hond om een fijne wandeling te maken.  De tent opzetten hoeft niet, want die staat al helemaal voor je klaar.

Glamping in Nederland is luxe kamperen compleet met echte bedden, een koelkast een echt fornuis en fijn meubilair. De tenten zijn zo ruim dat er voor je hond ook voldoende plaats is. De tenten zijn niet speciaal ingericht voor honden. Op deze handige site vind je een checklist wat je mag inpakken voor je hond.Op de camping is het wel de bedoeling dat je hond is aangelijnd. Zo blijft glamping ook leuk voor kampeerders in Nederland die iets minder hebben met honden.  Buiten de campings zijn vaak prachtige gebieden waar je heerlijk kunt wandelen en spelen met je hond.

Op deze Glamping campings in Nederland ben je met je hond welkom

Geniet van een Glamping vakantie in Nederland samen met je hond!

Glamping in Nederland met je hond kan in verschillende regio’s

Ga samen met je hond op glamping vakantie in Drenthe

Camping Dianaheide is schitterend gelegen in de bossen. Hier vier je een ontspannen vakantie. Drentse nuchterheid en glamping is een unieke combinatie die prima werkt! Op deze Country Camp camping is je hond van harte welkom. Op de camping kun je heerlijk wandelen en als je de weg oversteekt, kun je helemaal alle kanten op wandelen. Camping Diana Heide is als je op zoek bent naar Glamping in Nederland samen met je hond absoluut een aanrader!

 

Ga samen met je hond naar de  glamping camping op de Veluwe

Camping de Boshoek is iets bijzonders. Hier wordt glamping wel heel serieus genomen. Naast de glamping tenten waar je welkom bent met je hond. Zijn alle voorzieningen voor het baasje drie dubbel dik in orde. Wellness, relaxen, zwembaden, restaurants en zelfs een echte vakantie coach maken deze camping echt tot de glamping bestemming in Nederland waar je dus gewoon met je hond welkom bent!

Glamping in Nederland met je hond? Wij denken heel graag met je mee, welke bestemming het beste bij jou en je hond past. Bel ons gerus top nr: 050-5011515 of mail: info@countrycamp.nl. Wij zijn allemaal gek op honden en kamperen, dus zeker weten dat we er samen uitkomen!

 

Welkom bij Country Camp