Welkom bij Country Camp

Veel gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je vakantie. Hier vind je per onderwerp informatie. Kom je er niet uit, bel of mail ons gerust. Wij helpen je graag verder.

Onderweg

Ga je naar het buitenland op vakantie? Dan kunnen er andere regels van toepassing zijn dan in ons eigen land.

Zo is het in Frankrijk bijvoorbeeld verplicht om een alcoholtester in de auto te hebbenen zijn er rondom Parijs milieuzones ingesteld. Hiervoor heb je een vignet nodig. De ANWB heeft een hele handige tool gemaakt. De Reiswijzer. Hier vind je per vakantieland precies wat je moet weten om goed voorbereid op reis te gaan. Ons advies: check deze reiswijzer op tijd.

Inventaris

Wat moet je inpakken?

Al onze tenten zijn compleet ingericht. Serviesgoed, bedden, bedlinnen, koelkast, fornuis, tafels en stoelen zijn standaard aanwezig.

Beddengoed is inclusief. Dit hoef je niet mee te nemen. Bedlinnen (sloop, onderlaken en dekbedhoes) en dekbedden, kussens en matrassen zijn aanwezig voor max. 5 personen.

Beter niet meenemen Op de camping gebruiken veel mensen stroom. Per tent of camping varieert het maximaal te gebruiken wattage. Neem om deze reden geen apparaten mee die veel stroom gebruiken. De apparaten die Country Camp als inventaris heeft, zijn speciaal gekozen op (laag stroom-) gebruik op de camping. Zo kan iedereen gebruik blijven maken van de energievoorziening op de camping.

Klik hier als je gedetailleerde informatie wilt over de inventaris

Hoe laat ben ik welkom op de camping?

Je bent vanaf 15:00 van harte welkom op de camping. De gasten voor jou zijn uiterlijk om 10:00 vertrokken. In deze tussentijd worden de tenten weer klaargemaakt voor de volgende gasten. Om onze collega’s voldoende de gelegenheid te geven om alles voor elkaar te maken, willen we je vragen de aankomst en vertrektijden te respecteren.