Welkom bij Country Camp

Een safaritent met sanitair in Nederland?

Verblijf jij graag in een safaritent met eigen sanitair in Nederland? Waardeer je de charme van een camping, maar hecht je ook aan eigen sanitair? Bij Country Camp staan de Safari de luxe tenten tot je beschikking. Met heel veel ruimte en een geweldige privé badkamer! Zo wordt kamperen voor iedereen een heerlijke ervaring.


Glamorous kamperen!

Kamperen is heerlijk en zeker met het hele gezin. De kinderen leggen binnen de kortste keren contact en voor je het weet zie je ze de hele vakantie bijna niet meer terug. Mag kamperen wat jou betreft allemaal wel een flinke scheut glamour gebruiken? Zodat ook jij helemaal tot rust komt? Boek dan een Safaritent de luxe met eigen sanitair in Nederland.

Een luxe safaritent met eigen badkamer

De luxe safaritent van Country Camp zijn voorzien van veel leefruimte, drie slaapcabines met echte bedden, een hoge koelkast met royale vriezer, een vierpits gastoestel en een complete inrichting met uitgebreide inventaris. En natuurlijk een privé badkamer. Zo is het voor iedereen genieten van kamperen.

Zo’n geweldige safaritent met eigen sanitair in Nederland vind je op de meest noordelijke camping van Nederland: Camping de Kooiplaats op het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog. Hier kampeer je op een boerderijcamping die volop in bedrijf is. Met op fietsafstand het gezellige dorp, vlak bij de duinen en de zee. Schiermonnikoog is uitwaaien in de overtreffende trap!Ook in het zuiden van Nederland vind je de luxe safaritenten met eigen sanitair.  In Gulpen ligt Panoramacamping de Gulperberg. Op deze prachtige camping waan je je in een compleet andere wereld. Heuvels en rondom buitenland, prachtige natuur en volop Limburgse gastvrijheid. Tel hierbij de gratis toegang tot het naastgelegen zwemparadijs op, de geweldige fiets- en wandelroutes en je weet het zeker: hier gaat de vakantie veel te snel voorbij.


Boek een Safaritent met eigen sanitair

Wil je meer weten over de ingerichte luxe tenten van Country Camp? Of wil je specifiek meer informatie over de safaritenten met eigen sanitair in Nederland? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden die perfect passen bij het hele gezin. Of boek direct!