Welkom bij Country Camp

Een familiecamping in Nederland met overdekt zwembad?

Je reisgezelschap bestaat vast uit meer personen dan jezelf. Dan is een camping waar de hele familie het naar de zin heeft wel heel belangrijk. Een overdekt zwembad kan het vakantieplezier flink vergroten. Want als de kinderen het naar de zin hebben, heb jij ook een fijne vakantie. Country Camp heeft haar ingerichte luxe tenten staan op verschillende familiecampings met een overdekt zwembad.


sallandshoeve zwembad


Waar in Nederland vind je familiecampings met overdekt zwembad?

Country Camp vind je op verschillende familiecampings in Nederland met een overdekt zwembad. In Twente heeft Camping de Papillon een zwembad met een cabriodak. Met mooi weer schuiven ze zo het hele dak open. Uitgezwommen, ga dan naar de geweldige dierentuin in Noordhorn vlak over de grens. Plezier voor de hele familie en uiterst betaalbaar!

 Een andere camping met zwembad is Camping ’t Strandheem. Een heerlijke familiecamping waar je uiteraard lekker kunt zwemmen. Met name voor families met tieners is dit een echte aanrader. Naast een overdekt zwembad beschikt de camping over een dubbel animatieprogramma voor zowel de jongere als oudere jeugd.

Dieper in het zuiden van Nederland vind je Panoramacamping de Gulperberg. Een geweldige familiecamping met zwembad. Daarnaast heb je als gast op deze camping gratis toegang tot het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs Mosaqua. Dat is waterpret in de overtreffende trap. Je weet zeker dat het kroost zich ook op minder mooie dagen uitstekend vermaakt. Uitgezwommen? Een geweldige indooractiviteit is natuurlijk een bezoek aan de grotten waar Limburg bekend om staat.

Op deze familiecampings met overdekt zwembad in Nederland staan de tenten van Country Camp

Genieten op de camping maar vooral geen gedoe? Boek een ingerichte lodge de luxe of lodge tent op een van de familiecampings met overdekt zwembad in Nederland. De compleet ingerichte tenten met echte bedden, keuken, koelkast, vierpitsfornuis en een complete inrichting staan al voor je klaar. Het vakantievieren of zwemmen kan direct beginnen, zodra je op de camping bent.

Wil je meer weten over de ingerichte de luxe tenten van Country Camp met eigen sanitair? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden die perfect passen bij het hele gezin. Of boek direct!