Welkom bij Country Camp

Een camping aan het water in Nederland?

Wil jij heerlijk kamperen op een camping aan het water in Nederland? Wij zijn een waterland. Dus campings aan het water, die zijn er wel! Op deze verschillende campings staan de ingerichte luxe tenten van Country Camp al voor je klaar. Het genieten kan gelijk beginnen!


Waar vind je Country Camp campings aan het water in Nederland?

Afhankelijk van het water dat je zoekt, zijn er verschillende campings aan het water in Nederland mogelijk. Mag het zout water zijn? Dan is Camping de Kooiplaats op Schiermonnikoog een briljant plan! Op deze boerencamping is de Waddenzee op nog geen 500 meter afstand en vind je de meest mooie stranden van Nederland op een prettige fietsafstand. Op deze camping staan onze safaritenten de luxe voorzien van eigen sanitair.

Gaat jouw voorkeur uit naar een camping in Nederland gelegen aan zoet water? Camping Strandheem ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Zeker in de eerste provincie is het water nooit ver weg. De camping is gesitueerd aan een grote recreatieplas en ook de pubers zullen zich hier helemaal thuis voelen. Want deze camping is ideaal voor de jeugd.

Ook voorzien van een grote waterplas is Camping de Papillon in Twente. Midden op de plas ligt een enorme ijsberg die er om vraagt om beklommen te worden. Daarnaast vind je op deze camping nog eens volop viswater.


camping de papillon water


Genieten op de camping aan het water in een ingerichte luxe tent

Wanneer de locatie en accommodatie helemaal voor elkaar zijn, dan is jouw vakantie eigenlijk al geslaagd. Als je kiest voor een Nederlandse camping aan het watervan Country Camp zit het met de locatie wel goed.

Op Camping de Kooiplaats heb je de beschikking over een safari de luxe tent met eigen sanitair. Op Camping de Papillon kun je kiezen uit een safaritent, een Lodge de luxe tent of een Lodge tent. En op Camping Strandheem? Daar staat een Lodge tent volledig ingericht voor je klaar. Zodra je aankomt op de camping, kan het genieten beginnen!

Meer weten over de ingerichte luxe tenten van Country Camp? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden die perfect passen bij het hele gezin. Of boek direct!