Welkom bij Country Camp

Camping Nederland met binnenzwembad

Wil jij graag kamperen op een camping in Nederland met binnenzwembad? Country Camp beschikt over diverse campings in Nederland die voorzien zijn van een binnenzwembad. In totaal staan er op tien verschillende campings in Nederland diverse Lodge en Lodge de luxe tenten, waarbij meerdere campings een binnenzwembad hebben. Heerlijk plonsen als het wat minder weer is, hoeft dus zeker geen probleem te zijn. De ingerichte tenten zijn direct instap klaar en er hoeft niks opgebouwd of afgebroken te worden. Het échte gevoel van kamperen, maar wel met nét dat beetje extra luxe.

Camping Nederland met binnenzwembad boeken

De beschikbaarheid op deze campings is beperkt, dus wacht niet te lang en boek snel een van onze campings in Nederland met binnenzwembad. Geniet van een heerlijke vakantie in eigen land met de ingerichte tenten van Country Camp!

 

Onze campings met binnenzwembad

Vier van onze tien campings beschikken over een binnenzwembad. Deze camping liggen verspreid door het hele land, dus er is altijd wel een geschikte locatie te vinden. Wij zullen de campings over kort aan je voorstellen:

 

  • De Papillon: deze camping ligt midden in het coulisselandschap. Het is prachtig aangelegd met oog voor natuur en detail. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Daarnaast zijn er meer dan voldoende faciliteiten voor kinderen.
  • ’T Strandheem: een ideale uitvalsbasis als je met tieners op vakantie gaat. Deze échte kindercamping heeft meer dan voldoende faciliteiten om voor het hele gezin een topvakantie te verzorgen. Vakantievrienden zijn hier zo gemaakt!
  • De Boshoek: deze vijfsterren ANWB-camping barst van de kwaliteit. Vakantie vieren wordt hier uiterst serieus genomen. Voor kinderen is er meer dan voldoende te beleven, zoals een kidsclub, meerdere zwembaden, midgetgolfbaan en een bowlingbaan.
  • Sallandshoeve: gelegen aan één van de weinige bergen in Nederland ligt deze échte kindercamping. Alles is perfect geregeld op deze camping.

Voor tieners en jonger!
’t Strandheem

’t Strandheem (NLD)

Stop met zoeken als je in Nederland op vakantie wilt gaan met tieners. Op Strandheem heeft de hele familie het …

  • Top voor tieners
  • Aan recreatieplas
Meer info & boeken

Heb je nog vragen over één van de campings met binnenzwembad? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder! Dit kan via mail (info@countrycamp.nl) of telefonisch (+31 (0)50 501 15 15).