Welkom bij Country Camp

Camping met zwemparadijs in Nederland

Als je graag op vakantie gaat met het hele gezin, dan zijn de campings met zwemparadijs in Nederland en de volledig ingerichte tenten van Country Camp perfect voor jou. De tenten zijn voorzien van verschillende faciliteiten, dus bij aankomst op de camping kunnen jij en je kinderen direct gaan genieten van het echte vakantiegevoel. Je kinderen zullen ook hun energie kwijt kunnen in de zwemparadijzen van de campings in Nederland, waardoor jij even helemaal kunt ontspannen. Country Camp heeft zijn luxe tenten op verschillende campings met zwemparadijs in Nederland staan.

Camping in Nederland met zwemparadijs in de omgeving

Bij Camping De Gulperberg vind je net buiten de camping een zwemparadijs. De camping zelf heeft een lekker buitenzwembad, maar tropisch zwemparadijs Mosaqua ligt op tien minuten loopafstand van de camping. Het beste is nog dat je bij aankomst op deze camping gratis toegangskaarten krijgt tot dit zwemparadijs dichtbij deze camping in Nederland.

 

 

Campings met zwemparadijs in Nederland

Veel van onze campings hebben een plek voor kinderen en jongeren om lekker met water te spelen.

  • De Papillon is een voorbeeld van een camping met zwemparadijs in Nederland: deze camping beschikt over een combinatie van een binnen- en buitenzwembad. Door het dak dat open kan schuiven kun je hier met elk weertype gaan zwemmen! Daarnaast heeft de Papillon een waterspraypark, dat door het ondiepe bad vooral voor jongere kinderen geschikt is. Voor de oudere kinderen is er een klimberg op de recreatievijver bij de camping, waar je helemaal naar de top kunt klimmen om hier vervolgens vanaf te kunnen springen.
  • Camping ‘t Strandheem is ook een camping met zwemparadijs in Nederland: deze camping heeft een binnenzwembad met glijbaan en een groot meer om lekker in af te koelen.
  • Camping Sallandshoeve heeft een zwemparadijs midden in de natuur. Op de klimrekken over de kleine plas of aan de zijkant in het zand kunnen kinderen al hun energie kwijt.
  • Op camping de Boshoek is er zowel een binnen- als buitenzwemparadijs, die beiden helemaal ingericht zijn op kinderen. In het binnenzwembad is een lange glijbaan voor de oudere kinderen en buiten is er een peuterzwembad voor de allerkleinsten.

 

Bekijk alle campings Bekijk onze tenten

Voor tieners en jonger!
’t Strandheem

’t Strandheem (NLD)

Stop met zoeken als je in Nederland op vakantie wilt gaan met tieners. Op Strandheem heeft de hele familie het …

  • Top voor tieners
  • Aan recreatieplas
Meer info & boeken

Boek nu voor een camping met zwemparadijs in Nederland

Zijn jij en je gezin dol op water, en willen jullie optimaal van je kampeervakantie genieten? Boek dan nu snel een volledig ingerichte tent op een van de campings met zwemparadijs in Nederland.

Zijn er toch nog onduidelijkheden over de campings, tenten, of andere zaken? Neem dan gerust contact op via de telefoon (+31 (0)50 501 15 15) of e-mail (info@countrycamp.nl).