Welkom bij Country Camp

Camping met waterpark in Nederland?

Ben jij op zoek naar een camping met waterpark in Nederland? Bij Country Camp hebben we een flink aantal campings waar zwemfanaten heerlijk kunnen genieten van spannende waterglijbanen, mooie zwembaden en avontuurlijke waterparken. Gelukkig maar, want water dat vindt bijna iedereen leuk! En dat maakt de vakantie bij voorbaat al geslaagd.


Waterratjes opgelet!

Lekker kunnen zwemmen is voor veel families een belangrijk onderdeel van de vakantie. Tijdens een warme zomer lekker kunnen afkoelen met een frisse duik is zeker een must. Maar voor de echte zwemliefhebbers is dat natuurlijk niet genoeg. Hoe spectaculairder het zwembad, hoe beter. Daarom is een spannende waterglijbaan of stroomversnelling geen overbodige luxe. Helaas kent weer in Nederland niet altijd tropische temperaturen. Maar niet getreurd, het hele jaar door kunnen waterratjes gebruik maken van verschillende campings met waterpark in Nederland.


waterpret de papillon


Waterparken in Nederland

Een zwemparadijs maakt een kampeervakantie in Nederland helemaal compleet. Na een dag vol duiken, zwemmen en dobberen kom jij samen met het hele gezin tot rust in een van de luxe ingerichte tenten van Country Camp. De tenten zijn voorzien van veel leefruimte, drie slaapcabines met echte bedden, een koelkast, een vierpits gastoestel en een complete inrichting met uitgebreide inventaris. Zo is het voor iedereen een ontspannen op een camping in Nederland mét waterpark!


Een camping vol waterpret

Country Camp biedt op verschillende campings door heel Nederland voldoende waterpret aan. Ook op De Papillon staat (water)plezier in een hoog vaandel. Het verwarmde openluchtzwembad en kinderbad op het terrein van de camping mogen gratis gebruikt worden! De perfecte plek om lekker te spelen en spetteren met het hele gezin!


Boek een camping met waterpark in Nederland

Meer weten over de ingerichte luxe tenten van Country Camp en de campings met waterpark in Nederland? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de kampeervakantie die perfect past bij het hele gezin. Of boek direct!