Welkom bij Country Camp

Camping in Nederland met zwembad en glijbaan

Country Camp heeft volledig ingerichte tenten op verschillende campings in Nederland met zwembad en glijbaan staan. In deze luxe tenten kun jij tijdens je vakantie het ultieme kampeergevoel ervaren, gecombineerd met ultiem comfort. De tenten zijn namelijk volledig ingericht en beschikken in sommige gevallen over een eigen keuken en sanitair. Naast genieten van onze luxe, comfortabele tenten kunnen jij en je kinderen lekker afkoelen in de buitenzwembaden met glijbaan op een camping in Nederland. Op een regenachtige dag kan je gezin zich natuurlijk ook vermaken in het binnenzwembad met glijbaan.

De campings met zwembad en glijbaan

Onze tenten staan op tien campings in Nederland. Veel van deze campings beschikken over een binnen- of buitenzwembad, en twee van deze campings in Nederland hebben een zwembad met glijbaan:

  • De Boshoek: naast een zwembad met glijbaan beschikt 5-sterrencamping De Boshoek in Voorthuizen over ontzettend veel andere faciliteiten, zoals een kinderboerderij, speeltuin en midgetgolfbaan. De kinderen hoeven zich hier in ieder geval niet te vervelen. Daarnaast bevindt deze camping in Nederland met zwembad en glijbaan zich midden op de Veluwe! Op deze camping in Nederland met zwembad en glijbaan vind je onze lodge, een tunneltent waar je het ultieme kampeergevoel kunt ervaren.
  • ‘t Strandheem: deze camping in Nederland met zwembad en glijbaan is uiterst jongeren- en kindvriendelijk. Door de vele activiteiten op dit park is er altijd iets te doen voor het hele gezin, en kun je optimaal genieten van je vakantie. Onze lodge-tenten die op deze camping staan zorgen er door de oprolbare voorwand voor dat je veel contact kunt hebben met buiten. Dit komt natuurlijk goed uit wanneer je kinderen buiten aan het spelen zijn en je deze graag in de gaten wilt houden.

Ben je enthousiast geworden over een van deze twee campings in Nederland met zwembad en glijbaan? Of boek je liever een andere camping in Nederland? Het aantal beschikbare tenten op onze campings is niet oneindig, dus wacht niet te lang om jouw favoriete tent te boeken op een camping in Nederland met zwembad en glijbaan.

Boek nu een camping in Nederland met zwembad en glijbaan

Voor tieners en jonger!
’t Strandheem

’t Strandheem (NLD)

Stop met zoeken als je in Nederland op vakantie wilt gaan met tieners. Op Strandheem heeft de hele familie het …

  • Top voor tieners
  • Aan recreatieplas
Meer info & boeken

Wil je meer informatie over onze luxetenten, of heb je een vraag over een van onze campings? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@countrycamp.nl) of telefonisch (+31 (0)50 501 1515), wij helpen je graag!