Welkom bij Country Camp

Annulering en verzekering

Annulering en verzekering

Annulering  hoe gaat dat?

Reserveringen kunnen alleen schriftelijk worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-) en 50% van de huursom bij annulering tussen acht en vier weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-). Bij annulering binnen vier weken voor de geboekte periode is de volledige huursom verschuldigd. Bij latere aankomst in de tent of vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen terugbetaling plaats.

Wijziging/annulering door Country Camp kan dat ook?

Als Country Camp de gereserveerde accommodatie niet kan aanbieden, krijgt de huurder hiervan direct bericht. U krijgt een passend alternatief aangeboden zonder verhoging van de reissom. Maakt u hier geen gebruik van, dan krijgt u binnen twee weken reissom en reserveringskosten terug. Country Camp is hier niet aan gehouden in geval van overmacht, zoals bv. bij het uitroepen van de noodtoestand in het gebied van de camping, het uitbreken van besmettelijke ziekten die voor mens en/of dier gevaarlijk kunnen zijn en dreigend overstromingsgevaar of bosbrandgevaar.

Ons advies: Sluit een annuleringsverzekering af

Uiteraard wensen we je een onbezorgde vakantie toe. Mocht er wel wat gebeuren en kun je niet op vakantie of moet je de vakantie eerder afbreken, dan kan een annuleringsverzekering zorgen dat je een (gedeelte) van de reissom terug krijgt. Een annuleringsverzekering kun je vaak afsluiten bij je bank of b.v. bij de ANWB. Deze verzekering moet je zo snel mogelijk na het boeken afsluiten.

Ik ben vergeten een reis -en annuleringsverzekering af te sluiten. Kan dit alsnog?

Dit kan voor een reisverzekering tot de dag voor vertrek. Houdt u er rekening mee dat een annuleringsverzekering tot uiterlijk 7 dagen na boeking kan worden afgesloten.