Welkom bij Country Camp

Inventaris Lodge de luxe tent

Wij begrijpen dat je wilt weten wat je wel en niet mee moet nemen als je met Country Camp op vakantie gaat. Daarom vind je op deze pagina een compleet overzicht van de inventaris en indeling van onze lodge tent. Je kunt er vanuit gaan dat de tent compleet is ingericht. Serviesgoed, bedden, bedlinnen, koelkast en fornuis is standaard aanwezig. Helemaal zonder bagage kun je natuurlijk niet op reis. Dit adviseren wij om zelf mee te nemen.

Beddengoed is inclusief. Dit hoef je niet mee te nemen. Bedlinnen (sloop, onderlaken en dekbedhoes) en dekbedden, kussens en matrassen zijn aanwezig voor max. 5 personen.

Beter niet meenemen Op de camping gebruiken veel mensen stroom. Per tent of camping varieert het maximaal te gebruiken wattage. Neem om deze reden geen apparaten mee die veel stroom gebruiken. De apparaten die Country Camp als inventaris heeft, zijn speciaal gekozen op (laag stroom-) gebruik op de camping. Zo kan iedereen gebruik blijven maken van de energievoorziening op de camping.

Dit is de plattegrond

Dit is de inventarislijst

Al de artikelen op deze lijst zijn aanwezig in de Lodge de luxe tent en hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Over de Lodge de luxe  tent

De Lodge de luxe tent is een  tunneltent. In deze tent heb je alle ruimte ook in de hoogte. De tent is voorzien van een grote luifel. Handig bij (minder) mooi weer.  De oprolbare voorwand zorgt er voor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. En dat hoort natuurlijk helemaal bij het campinggevoel. De inventaris van de Lodge de luxe tent is luxer dan een “gewone” kampeeruitrusting

Aan de bovenzijde van tent, onder het dak zijn ventilatie panelen aangebracht. Zo blijft het comfort in de tent zo optimaal mogelijk. Door de ventilatiepanelen ontstaat er (bijna) geen condens in de tent.

Terug naar de camping pagina's

Op deze campings staan Lodge de Luxe tenten

De Lodge de Luxe tent is een tunneltent met extra comfort van b.v. een lounge set.