Over je vakantie en corona

Acties

Acties

Vaste Klanten Korting en Omboekgarantie seizoen 2021

Ben je vaker met Country Camp op vakantie geweest? Voor iedere vakantie vanaf 2009 ontvang je 2% korting met een maximum van 10% korting. Ben je bijvoorbeeld in 2018 met Country Camp op vakantie geweest? Dan ontvang je op je vakantie in 2021: 4% korting. 

Wil je gebruik maken van de vaste klantenkorting? Stuur ons dan een mail met je boekingsnummer en geef aan hoeveel jaar je met Country Camp op vakantie bent geweest. Info@countrycamp.nl

Boek met omboekgarantie.

Houden de ontwikkelingen met betrekking tot corona je tegen om je vakantie in 2021 te boeken?

We begrijpen als geen ander dat corona ook de plannen met betrekking tot je vakantie anders maakt. Maar we snappen ook dat je met iets positiefs bezig wilt zijn. En je vakantie voor 2021 dat is iets positiefs! Daarom bieden we iedereen die nu boekt een omboekgarantie. Anders gezegd: Je zoekt een fijne vakantie uit. Wij reserveren de tent voor je, op de camping van je keuze, op de data van je keuze. Kun je niet op vakantie omdat de coronaregels dit van de Nederlandse overheid dit niet toe laten of omdat je zelf liever naar een andere camping gaat? Dan laat je ons dit weten. Wij gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing die beter bij je of de situatie past. Naar welke camping je kunt omboeken is afhankelijk van de beschikbaarheid. In seizoen 2020 hebben we al onze gasten die dat wilden onder kunnen brengen op een andere camping.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Wij zijn in het laagseizoen. 1 sept 2020 t/m 1 april 2021 op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 15:00. op nr. 050-5011515.

tent lode de luxe country camp camping
de gulperberg panorama tent
safaritent huren