Over je vakantie en corona

Maatregelen omtrent corona op camping Nommerlayen

Bijgewerkt 2 juli 2020

Ook op vakantie is het belangrijk om de basis maatregelen in acht te nemen.

  • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen.
  • In Luxemburg is de regel : houd 2 meter afstand (3 armlengtes) van anderen.

Zo zorgen we er samen voor dat op vakantie gaan mogelijk blijft.

Camping Nommerlayen

Wanneer is camping Nommerlayen te boeken? Er wordt weer volledig gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen op deze camping. De tenten van Country Camp zijn beschikbaar voor de verhuur.

Camping incheken. Medewerkers dragen bij het inchecken mondkapjes. Mondkapjes worden van de gasten ook verwacht wanneer er geen 2 meter afstand kan worden aangehouden. Tijdens het inchecken zijn desinfectiemiddelen, plexiglas, afstandstickers op de vloer aanwezig en wordt 2 meter afstand in acht genomen. Contactloos betalen kan, maar is niet verplicht. In alle openbare ruimtes worden extra schoonmaakrondes gehouden.

Sanitair. De douches, de wc’s en de wastafels in de sanitairgebouwen kunnen worden gebruikt, waarbij 2 meter afstand in acht wordt genomen. Er worden extra schoonmaakrondes gehouden in alle openbare ruimtes op de camping en de sanitairgebouwen worden hier uiteraard ook in meegenomen.

Horeca. Het terras is open en een reservering is niet nodig. Het restaurant op de camping is alleen op reservering. Maaltijden kunnen worden afgehaald.

Zwembad. Het zwembad is geopend en men mag hier gebruik van maken als 2 meter afstand gehouden wordt.

Mondkapjes. Wanneer er geen 2 meter afstand gehouden kan worden, is men verplicht een mondkapje te dragen. Deze regel is van toepassing in winkels, openbaar vervoer en alle andere openbare gelegenheden in Luxemburg.

Speeltuinen. Kinderen mogen momenteel geen gebruik maken van de speeltuinen op de camping.

Supermarkt. Voorzien van een mondkapje kunnen er boodschappen gedaan worden in de supermarkt.

Bereikbaarheid. Inwoners van Schengenlanden, Nederland is een Schengenland, zijn welkom in Luxemburg en mogen vrij reizen.

Bovenstaande is een momentopname en wanneer het virus weer oplaait kunnen er aanpassingen komen op deze regels. Wij doen er alles aan om de gegevens op deze pagina zo actueel mogelijk te houden.