Welkom bij Country Camp

Inventaris Safari tent

Wij begrijpen dat je wilt weten wat je wel en niet mee moet nemen als je met Country Camp op vakantie gaat. Daarom vind je op deze pagina een compleet overzicht van de inventaris en indeling van onze safari tent. Je kunt er vanuit gaan dat de tent compleet is ingericht. Serviesgoed, bedden, bedlinnen, koelkast en fornuis is standaard aanwezig. Helemaal zonder bagage kun je natuurlijk niet op reis. Dit adviseren wij om zelf mee te nemen. Klik hier als je een safaritent hebt gehuurd op camping Eurosol.

Beddengoed is inclusief. Dit hoef je niet mee te nemen. Bedlinnen (sloop, onderlaken en dekbedhoes) en dekbedden, kussens en matrassen zijn aanwezig voor maximaal 6 personen.

Beter niet meenemen Op de camping gebruiken veel mensen stroom. Per tent of camping varieert het maximaal te gebruiken wattage. Neem om deze reden geen apparaten mee die veel stroom gebruiken. De apparaten die Country Camp als inventaris heeft, zijn speciaal gekozen op (laag stroom-) gebruik op de camping. Zo kan iedereen gebruik blijven maken van de energievoorziening op de camping.

Dit is de inventarislijst van de safari tent

Over de Safari  tent

De Safaritent is een zeer royale tent.  In deze tent heb je alle ruimte ook in de hoogte. De tent is voorzien van een grote luifel. Handig bij (minder) mooi weer.  De safaritent is voorzien van 3 slaapcabines, een groot leefgedeelte waar ook de keuken staat en een grote luifel. De Safaritenten staan standaard op een vlonder.

Aan de bovenzijde van tent, onder het dak zijn ventilatie panelen aangebracht. Zo blijft het comfort in de tent zo optimaal mogelijk. Door de ventilatiepanelen ontstaat er (bijna) geen condens in de tent.

Terug naar de camping pagina's

Op deze campings vind je de safari tent

Een fraaie en moderne terrassencamping!
Nommerlayen

Nommerlayen (LUX)

  In een decor van grillige zandsteenformaties, uitgestrekte wouden en kleine slingerpaadjes ligt Nommerlayen. Een comfortabele moderne camping vol vertier …

  • Fantastische familiecamping
  • Volop animatie en vertier
Meer info & boeken

De safaritent is een royale tent met volop extra’s voor relaxed kamperen.