Prettig kennis te maken!

Leuk om je hier te ontmoeten! Graag vertellen wie we zijn en wat we doen om je een geweldige vakantie te bezorgen.

Waarom Country Camp?

Een fijne vakantie daar draait het om bij Country Camp. Wij vinden een vakantie fijn als je welkom bent, als je het gevoel hebt bij vrienden te gast te zijn. Vrienden die je inspireren, die weten waar je aan behoefte aan hebt tijdens je vakantie. Rust? prima.  Actief ook goed, wij wijzen je de weg. Niet ingewikkeld, niet moeilijk, gewoon prettig kamperen op een karaktervolle camping in een geweldige omgeving. Daar kun je bij ons van op aan.

Hoe kies je een camping?

Iedere camping van Country Camp heeft zijn eigen unieke karakter. Net als jezelf. Wij denken heel graag met je mee over welke camping het beste bij je past. Omdat we begrijpen, om maar een voorbeeld te geven,  dat het nogal een verschil maakt of je met een peuter of een puber op reis gaat voorzien we de campings (binnenkort) van kenmerken. Je kunt dan op camping niveau zien voor welke leeftijd de camping het meest geschikt is, of je hond mee mag etc.

Kom je er niet uit of wil je gewoon meer weten? Bel ons gerust. Wij kennen de campings en als je aangeeft wat je vakantie-wensen zijn, dan komen we er altijd uit!

Medewerkers op de camping

Op onze campings staan de ingerichte luxe tenten voor je klaar. Nederlands sprekende medewerkers ontvangen je bij aankomst. Ze leggen je uit hoe alles werkt in de tent.  Daarbij kun je bij hen ook terecht over leuke adresjes in de omgeving. Een leuk restaurant, een gezellige markt of dat riviertje waar je heelijk kunt afkoelen tijdens een warme dag. Liever op eigen houtje de omgeving verkennen? Natuurlijk moet je niets. Het is tenslotte je vakantie!

Onze campings

Iedere camping van Country Camp is met zorg gekozen. Omdat wij veelal werken met familiebedrijven is geen camping gelijk. De positieve spirit van campings waar een familie de scepter zwaait, vinden wij belangrijk. Naast een goede sfeer op de camping is ook de locatie van grote waarde. Want samen dingen beleven is ook vakantie.  Op de campingpagina’s kun je (binnenkort) lezen wat er te doen is in de omgeving en ook is de sfeer op de camping zo optimaal mogelijk omschreven. Zo kun je zorgvuldig een keuze maken en kom je er niet uit?  Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 15:00 uur. op nr 050-5011515

Onze tenten

Onze tenten zijn speciaal voor een zorgeloze kampeervakantie door ons zelf ontworpen. Ze geven je zonder meer het echte kampeergevoel, maar aan comfort ontbreekt het niet. Zo kook je op een vierpitsfornuis, is er in iedere tent een koelkast, is er een complete keukenuitrusting met serviesgoed en kookgerei, slaap je op echte bedden en kun je relaxen onder de luifel in prettige stoelen. Onze tenten hebben 3 slaapcabines met 5 bedden. Beddegoed ligt ook voor je klaar. Je hoeft alleen keukenlinnen en je persoonlijke spulletjes in te pakken en je vakantie begint op de camping.

Werken bij Country Camp?

Wij zijn natuurlijk een beetje bevooroordeeld, maar we kunnen je vertellen: werken bij Country Camp is hartstikke leuk. Voor onze campings zijn we op zoek naar servicemedewerkers. Je werk bestaat onder andere  uit het ontvangen van gasten en zorgen dat de tenten er spic en span bij staan. Je ontvangt voor dit werk een bescheiden vergoeding,  en een kampeerplek. Beschik je over een respresentatieve caravan en ben je bereid in de zomermaanden te werken? Neem dan contact op met Anna Oosterom. Anna is er op maandag en woensdag. Mailen kan naar anna@countrycamp.nl of je kunt op werkdagen bellen tussen 10:00 en 15:00 naar 050-5011515