5

Personen
maximaal

 

Huisdieren niet
toegestaan

 

Bijzettent niet
toegestaan

200

Reisafstand
vanaf Utrecht

Panorama Camping Gulperberg

Weids, glooiend en vrij… Panorama Camping Gulperberg doet zijn naam eer aan: mooie vergezichten te over! Steile slingerpaden en vakwerkhuizen geven je in dit mooie stukje Limburg een onvervalst buitenlandgevoel.

T/M FEBRUARI 10% VROEGBOEKKORTING!

Weids, glooiend en vrij… Panorama Camping Gulperberg doet zijn naam eer aan: mooie vergezichten te over! Steile slingerpaden en vakwerkhuizen geven je in dit mooie stukje Limburg een onvervalst buitenlandgevoel. Voor natuurschoon hoef je de camping niet eens af: zittend voor je tent heb je al zicht op de uitgestrekte kalksteenheuvels en bossen van de Gulperberg. Dat is fantastisch wakker worden! Panorama Camping  Gulperberg heeft veel te bieden. Ruime terrasplekken ‘with a view’. Maar ook met wifi, elektriciteitsaansluiting en watertap. Plus gloednieuw sanitair op korte afstand. Comfortabel kamperen dus, in een prachtige setting.

Empty section. Edit page to add content here.

In het glooiende heuvellandschap rond het lieflijke plaatsje Gulpen wisselen bossen en vergezichten elkaar af. Net als de mooiste wandel- en fietsroutes. Slingerpaden voeren langs kalkhellingen en kastelen. Het drielandenpunt bij Vaals is natuurlijk een highlight en meteen ook het hoogste punt van Nederland. Over drie landen gesproken: steden als het Nederlandse Maastricht, het Duitse Aken en het Belgische Luik zijn ook een bezoek waard. Het spreekt voor zich dat je in Limburg op bourgondisch vlak niks te kort komt. Na een uitje langs mergelgrotten, mijnen en musea gaat een stuk Limburgse vlaai of een heerlijk diner er dan ook vast in…

  • Restaurant
  • Afhaalservice
  • Winkel
  • Wasserette
  • Gratis wifi
  • Animatie en outdoor
  • Speeltuin
  • Sportvelden
  • Zwembad

Met een speeltuin, zwembad en restaurant met panoramaterras binnen bereik, ben je bij Panorama Camping Gulperberg onder de pannen – maar dan in de buitenlucht. En werkt het weer niet mee, dan is het fijn om te weten dat je gratis naar het nabijgelegen tropisch zwembad Mosaqua mag. Een vrolijk animatieteam neemt de kinderen graag op sleeptouw: cupcakes bakken, theater kijken en voor de pubers zijn er onvergetelijke poolparty’s.

Check: vrijblijvend de beschikbaarheid