Boeken

Boeken:

Welke kosten komen er nog bij als ik een boeking maak?

De kosten die aan uw reservering toegevoegd worden zijn de reserveringskosten à € 25,- en de lokale heffingen zoals bijvoorbeeld toeristenbelasting. Dit is per camping verschillend .Indien u een verzekering  wilt bijboeken, worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

U betaalt bij aankomst op de camping een borgsom van €75,-. Bij vertrek ontvangt u de borgsom retour. Eventuele schade, vermissing en/of (extra) schoonmaakkosten worden met de borgsom verrekend.

De verplichte schoonmaakkosten zijn afhankelijk van de tent die u huurt:

Lodge tent en Country Camp sportief 25,-

Lodge de luxe 35,-

Safaritenten: 45,-

Het lukt niet om een boeking te maken op de aankomstdag die ik wil.

Wij werken in het hoogseizoen met vaste wisseldagen. In het laagseizoen kunt u iedere dag aankomen. In Nederland  en Luxemburg zijn de vaste wisseldagen: vrijdag en maandag en op de overige campings zijn de vaste wisseldagen zaterdag en woensdag.

Hoogseizoen is van: 16 juli tot en met 20 augustus 2016

Wij hebben via internet geboekt is de boeking goed bij u aangekomen?

Wanneer u boekt, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging per mail.  U kunt aan de hand van de bevestiging controleren of de juiste camping, de juiste data en het correct aantal personen geboekt zijn.

De reserveringsbevestiging wijkt af van wat wij willen boeken, wat nu?

Neemt u dan op de eerstvolgende werkdag  contact met ons op. Wij zullen samen met u een correcte boeking maken.

Wij weten het nog niet zeker,  kunnen we een plaats reserveren en later boeken ?(optie nemen)

In overleg kunt u bij ons een optie nemen.  De duur van de optie is afhankelijk van de periode in het seizoen. In het hoogseizoen kunnen wij u een optie bieden van een paar uur , er zijn meer veel meer mensen die ook op vakantie willen gaan en in januari bijvoorbeeld, kunnen we u een optie bieden van 14 dagen

Opties kunt u alleen telefonisch of per mail  maken

 

Ik wil graag meerdere campings met elkaar combineren. Kan ik dit op de website doen?

Ja hoor dit kan. Wij ontvangen uw boeking en zullen er  naderhand zorg voor dragen dat u slechts eenmaal reserveringskosten hoeft te betalen. U betaald wel per gehuurde tent schoonmaakkosten

Ik wil graag mijn reservering wijzigen kan dit  nog?

Voor wijzigingen na reservering brengen wij €20,- administratiekosten in rekening. Op wijzigingen die een gedeeltelijke annulering betreffen, zijn voor dat gedeelte de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Als u tijdens het verblijf op de camping de gereserveerde periode verlengt, betaalt u de extra periode direct op de camping. Hiervoor gelden de prijzen die in onze brochure staan; u kunt in deze situatie geen gebruik maken van een aanbieding.

 

Wij weten nog niet wie er allemaal meegaan, kan ik dit later doorgeven?

Uiterlijk 3 werkdagen voor vertrek willen wij graag wie tot uw reisgezelschap behoren. Belangrijk :Het aantal leden van uw reisgezelschap  in de tent mag de maximale hoeveelheid per tent niet overschrijden. Het maximaal aantal personen vindt u eenvoudig terug op de campingpagina . 

Past de camping bij onze manier van vakantie vieren?

Omdat wij een langdurige relatie hebben met onze campings weten wij vrij goed wat de sfeer op de camping is. Beleving is natuurlijk wel iets heel persoonlijks maar wij zullen u zo goed en eerlijk mogelijk informeren om voor u de keuze te vereenvoudigen.

Zijn er leeftijdsgenoten van onze kinderen op de camping als wij op vakantie zijn?

Zoals u zult begrijpen kunnen wij u hier moeilijk op antwoorden. Onze ervaring met  leeftijden van  bezoekers van de camping zijn algemeen. Wel kunnen we onze algemene ervaring met u delen. Zo zijn er campings die geschikter zijn voor de allerjongsten dan voor oudere kinderen en andersom.

Annuleringen

Annulering 
Reserveringen kunnen alleen schriftelijk worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-) en 50% van de huursom bij annulering tussen acht en vier weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-). Bij annulering binnen vier weken voor de geboekte periode is de volledige huursom verschuldigd. Bij latere aankomst in de tent of vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen terugbetaling plaats.

Wijziging/annulering door Country Camp 
Als Country Camp de gereserveerde accommodatie niet kan aanbieden, krijgt de huurder hiervan direct bericht. U krijgt een passend alternatief aangeboden zonder verhoging van de reissom. Maakt u hier geen gebruik van, dan krijgt u binnen twee weken reissom en reserveringskosten terug. Country Camp is hier niet aan gehouden in geval van overmacht, zoals bv. bij het uitroepen van de noodtoestand in het gebied van de camping, het uitbreken van besmettelijke ziekten die voor mens en/of dier gevaarlijk kunnen zijn en dreigend overstromingsgevaar.

 

 

 

 

Inventaris

Inventaris

Wat moet ik meenemen?

Bij Country Camp huurt  u een compleet ingerichte tent.  U  kunt kiezen uit verschillende type tenten.

Bij het kopje tenten kunt u precies nalezen wat de verschillen zijn tussen de tenten en het verschil in inventaris.

De belangrijkste zaken  zetten we hier even voor u op een rijtje:

Country camp Lodge en Country Camp sportief:

Zelf neemt u mee:

·         bedlinnen (matrasovertrek, dekbedovertrek en kussensloop) dekbedden en kussens zijn aanwezig

·         keukenlinnen (handdoek, theedoek, vaatdoek mee)

·         handdoeken

·         kleding

 Is het mogelijk om een bed linnenpakket bij te boeken voor de Country Camp Lodge tent ?

Nee dit is niet mogelijk.

Welke maat overtrekken moet ik eventueel meenemen?

De bedden en dekbedden zijn 1 persoons.  140X 200 cm

 Country Camp de luxe en Safaritenten

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt , zelf  neemt u mee:

·         keukenlinnen (handdoek, theedoek, vaatdoek mee)

·         handdoeken

·         kleding

Praktische informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kan ik mijn elektrische apparaten zoals  , elektrische bbq, televisie en magnetron  etc. meenemen en aansluiten in de tent?

Nee, de elektrische aansluiting is berekend op laag stroomverbruik (220 volt/4  amp.) en is daarom niet geschikt voor deze apparaten. Het opladen van een mobiele telefoon of het gebruik van een nachtlampje is wel mogelijk.

Kan de auto bij de tent geparkeerd worden?

Op de meeste campings is dit mogelijk. Echter, enkele campings  hebben een centrale parkeerpaats. Als regel geldt: 1 auto per tent

Mag ik op de campings barbecuëen?

Dit is sterk afhankelijk van de camping en ook het type bbq verschilt. In de regel kunt u er vanuit gaan dat een gasbbq op de camping is toegestaan.

Zijn de tenten  rookvrij?

Ja. In onze tenten  is het niet toegestaan om te roken. Het is wel toegestaan om buiten te roken

Zijn er huisdieren op de camping toegestaan?

Dit is afhankelijk van de camping . Of de huisdieren zijn toegestaan kunt u makkelijk terugvinden op de campingpagina. Indien een huisdier is toegestaan is dit  maximaal van 1 huisdier per tent.


 

 

Staanplaats

Staanplaats

Kan ik op de camping een plaats kiezen waar de tent wordt opgezet?

Onze tenten staan op vaste plaatsen op de camping. Wij zetten geen tenten op andere plaatsen op.

Kunt u ons een plattegrond van de camping toesturen, zodat wij kunnen aangeven op welke plek wij willen staan?

In overleg kunnen  wij een voorkeursplaats voor u vastleggen Als u bij uw reservering een voorkeur  voor een bepaalde plek op de camping hebt aangegeven, dan betaalt u €25,- extra. Uiteraard is dit alleen mogelijk als de plaats nog niet met voorkeur is geboekt. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte plaats en kunnen u vrij gedetailleerde informatie geven.

Hoe groot zijn de plekken op de camping?

Dit is verschillend. Country Camp selecteert campings met  in verhouding royale plaatsen, deze verhouding meten we af aan de omgeving. Aan de Cote D’azur zijn de plaatsen kleiner dan in de binnenlanden van Frankrijk. Maar in verhouding zijn onze plaatsen aan de Cote D’azur groter dan menig andere camping in het  gebied.

Kunnen we een bijzettentje bij jullie huren?

Nee, deze mag  u zelf meenemen. U dient dit bij boeking aan te geven. Een bijzettentje plaatsen is alleen mogelijk indien dit op de camping is toegestaan. Het maximale aantal personen van de accommodatie mag hiermee niet worden overschreden.

Het maximaal aantal personen vindt u eenvoudig terug op de campingpagina . 

Hoe groot mag het bijzettentje zijn die we naast onze gehuurde tent  neer willen zetten?

De maximale grootte van het bijzettentje is 2 x 2 meter. Een bijzettentje plaatsen is alleen mogelijk indien dit op de camping is toegestaan. Het maximale aantal personen van de accommodatie mag hiermee niet worden overschreden. Het maximaal aantal personen vindt u eenvoudig terug op de campingpagina . 

 

Grote(re) gezelschappen

Grote(re) gezelschappen

Wij willen boeken met een groep kan dit?

Het boeken van groepen is in sommige gevallen  mogelijk maar om teleurstellingen te voorkomen nemen wij altijd contact op om de betreffende vakantie door te spreken.

Ons gezin is bestaat uit meer dan 6 personen, als wij een extra tent/luchtbed meenemen kunnen we dan met z’n allen in één tent?

Belangrijk :Het aantal leden van uw reisgezelschap  in de tent mag de maximale hoeveelheid per tent niet overschrijden. De camping bepaalt hoeveel mensen er maximaal toegestaan zijn per kampeerplaats.  Het maximaal aantal personen vindt u eenvoudig terug boven aan op de campingpagina .Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van een extra tent . Of leggen wij contact met de camping zodat u een bijzettent elders op de camping plaatst

Wij willen met meerdere gezinnen naast elkaar staan, kunnen we dit regelen?

Als er voldoende vrije tenten beschikbaar zijn dan is dit zeker een mogelijkheid die we graag met u bespreken. Voor het reserveren van een voorkeursplaats rekenen wij 25,- per tent.

Voorkeursplaatsen  kunt u alleen telefonisch of per mail doorgeven

 

Betalingen

Betaling

Moet ik aanbetalen?
Binnen twee weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging betaalt u 40% van het totale bedrag (minimaal €150,-) plus de premie van de verzekeringen en de reserveringskosten. De rest betaalt u uiterlijk acht weken voor uw vertrekdatum. Reserveert u binnen tien weken voor vertrek, dan betaalt u het totale bedrag in één keer. Bij niet tijdige betaling heeft Country Camp het recht de reservering - na sommatie - te annuleren; u bent dan zelf aansprakelijk voor de annuleringskosten. Bij nalatige betaling komen alle kosten voor uw rekening.

Op welke manier kan ik de betaling doen?

Via overschrijving. Na boeking ontvangt u van ons een definitieve bevestiging. Hier staat het betalingsschema op vermeld met de nodige gegevens (rekeningnummer en IBAN en BIC-code indien u in het buitenland een reservering maakt).

Krijg ik een bevestiging van ontvangst van mijn betaling?

Ja, u ontvangt een bevestiging van ontvangst. Als de gehele betaling binnen is dan ontvangt u uiterlijk 2 weken voor vertrek de reispapieren per email.

Deze worden uiterlijk 2 weken voor vertrek per email naar u verstuurd indien u uiteraard de gehele reissom heeft voldaan.

Last minute

Ik heb een last minute geboekt en vertrek heel snel, hoe krijg ik snel mijn reispapieren?

Wanneer u heel snel na de boeking vertrekt (binnen 3 dagen)  dan vragen wij u een mail te sturen van uw overschrijving. U maakt een printscreen van uw betaling en stuurt deze onder vermelding van het boekingsnummer naar info@countrycamp.nl . Wij zorgen ervoor dat de reispapieren naar u gemaild worden.

Aankomst en vertrek

Aankomst op de camping

Hoe is de ontvangst geregeld op de camping?

Op de camping aangekomen wordt u verwezen naar de servicemedewerkers van Country camp. Zij zullen u graag  ontvangen en uitleg geven over de camping en de door u gehuurde tent. De servicemedewerkers zijn uw aanspreekpunt en kunnen u informatie geven over de omgeving en helpen bij  allerlei praktische zaken.  De servicemedewerkers zijn op een vast moment per dag bereikbaar.

Wanneer mag ik aankomen op de camping?

Aankomst is na 15:00

Ik ben veel later dan 15:00 op de camping

Het is erg plezierig dat wij dit van te voren weten. Wij kunnen dan onze servicemedewerkers informeren.

Vertrek

Wanneer moet ik de tent verlaten

Vertrek uiterlijk 10:00

Ik wil op de vertrekdatum de  spullen in de tent laten staan kan dit?

Dit is helaas niet mogelijk, onze servicemedewerkers hebben de tijd tussen vertrek van de gasten en de aankomst van de nieuwe gasten nodig om de tent schoon te maken.

Ik wil in de nacht vertrekken hoe doen we dit met de borg?

Dit doet u in overleg met de servicemedewerkers.

Wanneer krijg ik de borg terug?

Wanneer de tent netjes  is achtergelaten en er geen schade is.

Ik moet verplicht schoonmaakkosten betalen, als ik de tent zelf schoonmaak kan ik deze kosten dan besparen?

Nee dit gaat niet. Op deze manier hanteren we een Country Camp standaard en kan iedere gast dezelfde kwaliteit van schoonmaak verwachten.

Wat moet ik doen als ik vertrek?

De tent veegschoon achterlaten.

De koelkast leeghalen

De afwas doen

De vuilnisbakken legen,  de rest doen wij voor u.